-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna Puzuraitė: „Tokio vyro kaip Marius Jampolskis neatsisakyčiau“

„Kada pagaliau tu išmoksi bendrauti su žurnalistais? Kiek kartų tau aiškinau, kad jie tau nei mama, nei tėtis, nei draugai. Negalima sakyti visos tiesos“, – griežtai ir šaltai Irūnos „Žvaigždžių klubo“ filmavimo metu kalbės jos vadybininkė ir talento puoselėtoja Laima Lapkauskaitė.
Irūna ir Marius Jampolskis
Irūna ir Marius Jampolskis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

LNK pranešime spaudai teigiama, kad netikėtas skambutis, kurio Irūna per laidos filmavimą sulaukė studijoje, ją gerokai išmuš iš vėžių. Vos išgirdusi griežtumu garsėjančios vadovės balsą, Irūna akimirksniu surimtėjo, o iš veido šypsena tiesiog išgaravo, mat griežtą pamokymą ir klausimą girdėjo ne tik Irūna ir laidos vedėjai, tačiau ir filmavimo stebėti susirinkusi publika. Tačiau grupės „Studentės“ favoritė nesutriko. „Laima puikiai žino, kur pameluoti, o kur ir kada pasakyti tiesą. Ji ir turėtų išmokyti mane meluoti“, – atsikirs I.Puzaraitė.

Tačiau vėlesnis merginos pokalbis su laidos vedėjais dainininke Natalija Zvonke ir aktoriumi Vitalijumi Cololo filmavimo grupę ir studijos svečius dar labiau nustebins. Paklausta, ką šiuo metu jaučia buvusiam scenos partneriui iš „Žvaigždžių duetų“ aktoriui Mariui Jampolskiui, Irūna jausmų neslėps. „Tai nėra meilė, tačiau meluočiau, jei sakyčiau, kad nieko jam nejaučiu. Jaučiu labai didelę simpatiją ir tokio vyro kaip Marius neatsisakyčiau“, – prisipažins I.Puzaraitė, išprovokuota laidos vedėjų.

Kas iš tiesų sieja „Studenčių“ lyderę Irūną ir LNK laidų vedėją Mariu Jampolskį? Ir kokiomis priemonėmis jauną žvaigždutę už nepaklusnumą baudžia griežtoji L.Lapkauskaitė, sužinosite jau šį ketvirtadienį „Žvaigždžių klube“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius