-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Dakaro grįžusį Vaidotą Žalą šiltu apkabinimu pasitiko ir Gabrielė Martirosian

Naktį iš Dakaro į Vilniaus oro uostą grįžęs lenktynininkas Vaidotas Žala buvo apsuptas žurnalistų, kolegų bei artimiausių bičiulių. Šie jam pažėrė sveikinimus, įvairius klausimus ir šilčiausius apkabinimus. O bene vienas šilčiausių buvo iš mylimosios Gabrielės Martirosian.
Vaidotas Žala ir Gabrielės Martirosian
Vaidotas Žala ir Gabrielės Martirosian / 15min nuotr.

VISOS DAKARO NAUJIENOS

Vaidotas Žala, grįžęs į Vilnių tuo pačiu lėktuvu, oro uoste kalbėjo, kad šiemet Dakare „viskas labai saldžiai“: „Viskas labai gerai išėjo, turbūt smagiausia emocija palyginimui su pačiu pirmu Dakaru, kurį baigiau. Gal dėl to, kad viskas ėjosi sklandžiai, vieną dieną turėjome gedimą, bet daug laiko nepraradome.

Ir paskutinę dieną reikėjo pakovoti, tą neišnaudotą rezervą panaudoti, tai dėl to tas finišas toks saldus, primena tą mano pirmą finišą su Sauliumi. Tai su labai gera nuotaika grįžom ir gerą perspektyvą matau.“

Vaidotas sakė nesureikšminąs, ar tai dešimta, ar vienuolikta vieta, nes jo ir komandos tikslai ilgalaikėje perspektyvoje aukštesni. Jis sako, kad kitąmet sausį irgi greičiausiai nebebus namie.

Tačiau svarbiau kitąmet išlyginti technines galimybes – noras pasivyti tą techninį traukinį bus pagrindinis iššūkis kitais metais.

Vis dėlto oro uoste žurnalistai lenktynininką ne tik pakalbino, bet ir užfiksavo labai šiltas akimirkas. Viena jų buvo su mylimąja laidų vedėja Gabrielė Martirosian. Moteris išvydusi Vaidotą puolė jam į glėbį ir neslėpė besididžiuojanti jo pasiekimu. Šį momentą pavyko užfiksuoti ir 15min fotografei.

Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Dakaro dalyvių pasitikimas oro uoste
Gretos Skaraitienės / 15min nuotr./Dakaro dalyvių pasitikimas oro uoste

15min primena, kad pirmą kartą apie jų santykius prabilta praeitų metų rugsėjį. Tąkart žinią apie savo ir Vaidoto Žalos santykius Gabrielė Martirosian patvirtino delfi.lt.

Tiesa, kalbos apie Gabrielės ir Vaidoto draugystę sklido jau kurį laiką. Pora buvo ne kartą pastebėta kartu. Pavyzdžiui, drauge lankėsi praeitą vasarą vykusiose „Aurum 1006km“ lenktynėse, taip pat vyko bendrų atostogų.

Jie buvo įamžinti oro uoste, kur laikydami vienas kitą už rankų laukė skrydžio į Romą.

Vis dėlto tiek G.Martirosian, tiek V.Žala nėra linkę pernelyg atvirauti apie savo asmeninį gyvenimą. Prieš kelerius metus Gabrielė tvirtino, kad privatus gyvenimas, ypač viešo asmens, turėtų būti akylai saugomas nuo piktų akių.

„Turėjo praeiti daug metų ir visko įvykti, kol supratau – už nieką niekam neprivalau atsiskaityti. Taip išmokau drąsiai sakyti žodį „ne“. Esu įsitikinusi: laimė ir meilė mėgsta tylą. Kas vyksta mūsų pačių susikurtoje privačioje erdvėje, yra svarbiausias dalykas, kurį nebūtinai turime skelbti visam likusiam pasauliui“, – 2019 metais sakė G.Martirosian.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius