Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš festivalio „Slavianskij bazar“ Sasha Song parsivežė latvių simpatijas ir įtakingiausių rusų kontaktus

Prieš kelias dienas į Lietuvą iš festivalio „Slavianskij bazar“ Vitebske, Baltarusijoje, grįžęs atlikėjas Dima Šavrovas-Sasha Song įsitikino, kad ne visada laimėta prizinė vieta konkurse ar festivalyje garantuoja sėkmę ateities karjeroje. Populiarusis muzikantas atskleidė, kuo jam buvo naudingas dalyvavimas prestižinėje muzikos fiestoje.
Sasha Song su bičiule iš Latvijos Samanta Tina
Sasha Song su bičiule iš Latvijos Samanta Tina / Asmeninio archyvo nuotr.

„Esu labai laimingas. Nors laimėjau devintą vietą, tačiau tikrai nesisieloju dėl to. Man tai tėra skaičius. Iš „Slavianskij bazar“ grįžtu kaip laimėtojas vien todėl, kad užmezgiau itin naudingų ryšių, kurie man neabejotinai pravers netolimoje ateityje“, – sakė Sasha Song.

Prisimindamas konkursą Dima džiaugėsi, kad jis buvo kone vienintelis atlikėjas, kurį po pasirodymo komisijos nariai pasikvietė maloniam privačiam pokalbiui. Atlikėjas iš Lietuvos buvo pagirtas už gerą pasirodymą. „Sulaukiau daug komplimentų ir gražių žodžių. Tiesa, nustebau, kad komisijos pirmininkas man pasakė, jog po „Eurovizijos“ man jau nereikėjo čia dalyvauti – esą reikia išlaikyti patį aukščiausią lygį. Bet, tiesą pasakius, aš kiekvieną pasirodymą vertinu kaip puikią patirtį ir galimybę tobulėti“, – mintimis dalijosi pašnekovas.

Asmeninio archyvo nuotr./Sasha Song su bičiule ia Latvijos Samanta Tina
Sasha Song su bičiule iš Latvijos Samanta Tina

Simpatizavo Rygos meras

Įdomi detalė: nors ir netapo konkurso prizininku, tačiau atlikėjas pelnė Rusijos žurnalistų palankumą. Specialiame balsavime žiniasklaidos atstovai išrinko lietuvį laureatu.

D.Šavrovas itin džiaugėsi sulaukęs ir Latvijos sostinės Rygos mero simpatijų. Susižavėjęs Sashos talentu, kaimyninės šalies sostinės vadovas asmeniškai pakvietė lietuvį surengti solinį pasirodymą Rygoje. Be to, su „Slavianskij bazar“ konkurse pirmąją vietą pelniusia Latvijos dainininke Samanta Tina Dima jau sutarė dainuoti duetu ir pasirodyti artimiausiame jos koncerte.

Aukso vertės knyga

Ir tai dar ne viskas, dėl ko Sasha Song džiaugėsi nuvykęs į Vitbeską. Atlikėjui komisija skyrė specialų prizą – knygą, kurioje surašyti visi pačių įtakingiausių Rusijos pramogų pasaulio šulų kontaktai.

„Šis prizas – tai ne tik rusų prodiuserių ir žurnalistų telefonų numeriai. Tai yra tarsi raktas į mano karjerą Rytuose. Pelnęs knygą, aš gavau galimybę Rusijoje išnaudoti savo reklamai specialų paketą. Tiesiog galiu išsirinkti, su kuriuo Rusijos pramogų pasaulio guru noriu dirbti, tada paskambinti jam ir susitarti dėl bendradarbiavimo“, – šypteli Sasha Song. Tiesa, kada pasinaudos šia galimybe atlikėjas kol kas dar nenusprendė.

Iš Baltarusijos D.Šavrovas taip parsivežė ir meno kūrinį – garsių tapytojų Jurijus ir Tatjanos Rudenko paveikslą, nupieštą ant lėkštės. Šis suvenyras, anot Dimos, ras garbingą vietą jo namuose.

Dimos pasirodymas „Slavianskij bazar“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius