-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš grupės N.E.O. išmestas T.Lukoševičius pasiekė dugną?

Šį penktadienį laidoje „Super L.T.“ pamatysite, kad buvusį dainininką slegia šimtatūkstantinės skolos, jis savo sielvartą jis malšina lėbaudamas, o kai kurie draugai apskritai su juo nebenori bendrauti.
Tadas Lukoševičius
Tadas Lukoševičius / „Scanpix“ nuotr.

Pats Tadas Lukoševičius savo skolas neigia, apie svaigalus kalba lyg tai būtų natūralus dalykas, o sumažėjusiu draugų būreliu nesiskundžia. Maža to, dainininkas tvirtina, jog dabar draugauja su serialo „Emilija“ žvaigžde Juste ir yra labai laimingas. Tik va pati Justė, tokį faktą neigia, o scenos kolegė Donata Virbilaitė susidariusią situaciją lengvai paaiškina: „Kas žino Tadą, tiems nereikia aiškinti, kad jis mėgsta fantazuoti ir prisigalvoti. Mes jo paklausom, bet nebūtinai juo tikim“.

Buvęs Tado kolega iš grupės N.E.O. Marius Kiltinavičius prisipažįsta, jog su Tadu retai rasdavo bendrą kalbą, nes šis buvo lyg kitoje planetoje.

„Žinai, kai su žmogum beveik niekas nesieja, nėra apie ką kalbėti, nes jis kažkur išskridęs... Na, jis kitoks žmogus“, – dėsto Marius.

Laida demaskuos ir vestuvių muzikantą Airidą.

Pasirodo, skandalingasis estrados dainorėlis mausto teisėsaugą: teisme nesirodo neva dėl ligos, bet tvarkant verslo reikalus stebuklingai pagyja!

Po „Super L.T.“ parodyto siužeto apie Airido susirėmimą su visa policininko šeima turėjo įvykti teismo posėdis, kuriame būtų nuspręsta, kas iš tikrųjų kaltas dėl konflikto. Vis dėlto numatytą posėdžio dieną dainorėlio gynėja informavo, kad Airidas staiga susirgo, o vėliau atsiuntė nedarbingumo lapelį. Kuo serga Vilkaviškio pažiba ir ar tai nebus dar viena išgalvota istorija, „Super L.T.“ pabandė išsiaiškinti atlikdama tyrimą. Jaunikiu ir piršliu apsimetę laidos darbuotojai Airidą pasikvietė į darbo pokalbį dėl koncerto vestuvėse. Į susitikimą „sergantis“ dainorėlis atvyko, pasirašė sutartį ir tik tada išvydo įjungtą kamerą.

„Taip, aš sergu, man su galva negerai, turiu visas gydytojo pažymas“, – sutrikęs teisinosi Airidas.

Kita tema: internautai kėsinasi į Andrių Šedžių! Virtualus Seimo milijonierius draugauja su Henriku Daktaru ir ieškosi sau vaikino?

„Man paskambino sesuo ir sako, pažiūrėk, iš tavęs internete padarė gėjų“, - šokiruotas dėsto Andrius Šedžius. Pasibaisėjęs be jo žinios sukurta anketa, Seimo milijonierius žada kreiptis į teisėsaugą. „Kad tas žmogus susipykęs su galva, man jau aišku. Man taip pat aišku, kad čia kažkoks nevykęs bandymas kerštauti. Manau, pareigūnai viską išsiaiškins“, – užtikrintai tvirtina Andrius.

Ką pasirinks netikėtos šlovės sulaukusi Vaida Genytė: šeimos gerovę ar stulbinančią karjerą užsienyje?

Pirmą kartą Italijos publikai koncertavusiai solistei savo arija pavyko pavergti garsiausius šios šalies prodiuserius ir režisierius. Apsvaigusi nuo šlovės ir pasiūlymų siekti karjeros aukštumų Italijoje, Vaida Genytė jau svarsto galimybę palikti gimtinę.

„Pagaliau man gyvenimas su kaupu grąžina tai, ko nusipelniau“, – džiūgauja Vaida. Ar lengvesnės duonos kąsnio solistė ieškos užsienyje, sužinosite jau šį penktadienį 19 val. 10 min. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Super L.T.“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius