-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš gyvenimo pasitraukė buvęs realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvis Valdas Končius

Praėjusiais metais realybės šou „Paslapčių namuose“ dalyvavęs šiaulietis Valdas Končius (24) trečiadienį socialiniame tinkle paskelbęs atsisveikinimo laišką tarp savo draugų sukėlė tikrą sąmyšį. Komentaruose po laišku draugai puolė Valdą įtikinėti, kad nedarytų kvailystės, tačiau neperkalbėjo.
Valdas Končius
Valdas Končius / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Žmonės.lt žiniomis, V.Končius ranką prieš save pakėlė viename Šiaulių viešbutyje.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Gailutė Smagriūnienė patvirtino žinią apie V.Končiaus mirtį: „Pranešimą apie tai, kad jis negrįžo į namus, gavome ketvirtadienį ryte, apie devintą valandą. Jo mama pasakė, kad jis gali būti viešbutyje. Pareigūnai nuvyko ten ir rado jį pasikorusį.“

Trečiadienį V.Končius savo socialinio tinko paskyroje paskelbė atsisveikinimą laišką. „Pažįstami, draugai, šeimyna. Ačiū, kad mane laikėte, kada reikėjo. Nesu aš stiprus žmogus psichologiškai, palūžau. Sorry, chebra. P**kai jūs b**t. Prašymas yra mano toks: saugokite mano šeimyną. Palieku įjungtą FB. Beje, kam aš neįtikau, žinokite, kad net nesistengiau įtikti. Nesu ir nebuvau padlaižys“, – rašė V.Končius.

„Valdo draugai ir pažįstami, kreipiuosi į jus. Laikui einant pranešiu, kada ir kur galėsite paskutinį kartą atsisveikinti“, – žinią apie brolio mirtį patvirtino sesuo Monika Končiūtė.

Išgarsėjo „Paslapčių namuose“

Pernai į realybės šou „Paslapčių namai“ kiekvienas dalyvis atsinešė po paslaptį, kurią turėjo atspėti varžovai. Valdo Končiaus paslaptis – jis trejus metus kartu gyveno su atlikėju Radžiu.

TV3 nuotr./Valdas Končius
TV3 nuotr./Valdas Končius

Televizijos projekto „Paslapčių namai“ atstovė spaudai Audronė Mockienė negalėjo patikėti, išgirdusi žinią apie nelaimę.

„O, Dieve. Mes buvome tik atstovai, projekto gamintojai, todėl manau, kad apie Valdą daugiau galėtų papasakoti dalyviai. Labiausiai jis suartėjo su Dileta ir gan gerai sutarė su Avgustina. Valdas man pasirodė kaip labai geranoriškas žmogus. Pasibaigus projektui, jis rodydavo dėmesį, norėdavo palaikyti kontaktą. Jis man paliko pozityvaus žmogaus įspūdį, visada buvo geros nuotaikos, labai nuoširdus, siekiantis ir norintis bendrauti. Iš kitos pusės, aš to žmogaus itin gerai nepažįstu. Esu priblokšta“, – portalui Žmonės.lt sakė televizijos projekto „Paslapčių namai“ atstovė spaudai Audronė Mockienė.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Valdas Končius
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Valdas Končius
Psichologinės pagalbos telefonai
Psichologinės pagalbos tarnyba Telefono numeris Darbo laikas
Vaikų linija www.vaikulinija.lt 116 111 Kasdien 11.00–21.00 val.
Jaunimo linija www.jaunimolinija.lt 8 800 28888 Visą parą
Vilties linija, psichologinė pagalba suaugusiems www.kpsc.lt 116 123 Visą parą
Pagalbos moterims linija 8 800 66366 I–V 10.00–21.00 val.
„Linija doverija“ (pagalba teikiama rusų kalba) 8 800 77277 I–V 16.00–20.00 val.
Dingusių žmonių šeimų paramos centras

8 800 26161,

(8 5) 277 3135

I–V 8.00–16.00 val.,

Visą parą
 

Panevėžio paguodos telefonas (8 45) 500 965 I–V 20.00–8.00 val.
Vilniaus moterų namų krizių centras 8 800 22008 I–V 9.00–17.00 val.
Vaiko raidos centras (8 5) 275 7564 Visą parą

Krizių įveikimo centre (Olandų g. 19-2, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt)  budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite konsultuotis atėję arba per Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai.

8 640 51555 I, III, V 16.00-20.00 val.

Pokalbiai 8-800 linija yra nemokami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius