-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš ko spręsti, kad jūsų vaikinas vis dar neabejingas savo buvusiai merginai

Susitikinėti su vaikinu, kuris dar visiškai neseniai išsiskyrė su savo buvusia mergina, gali būti kiek sudėtinga – nors vaikinas ir tvirtina, kad savo buvusią merginą jis visiškai pamiršo, jo širdis iš tiesų gali krypti visiškai kita linkme, rašo ivillage.com.
Pora
Pora / 123rf.com nuotr.

„Jeigu jums atrodo, kad vaikinas nėra iki galo susitelkęs į jus, gali būti, jog jo širdis vis dar priklauso jo buvusiai merginai“, – tikina santykių ekspertė Susan Trombetti – ji kartu su psichologe Wendy Walsh tinklalapiui pateikia svarbiausius ženklus, rodančius, kad vaikinas, galbūt kartais net pats to nesuvokdamas, iš tiesų vis dar yra neabejingas savo buvusiai merginai.

Iš jo lūpų nuolat išsprūsta jos vardas

Santykių ekspertė atkreipia dėmesį, kad bene vienas aiškiausių ženklų, rodančių, jog vaikinas vis dar galvoja apie savo buvusią merginą, žinoma, yra nuolatinės šnekos apie ją. Dar blogiau, jei jos vardu būsite pavadinta ir jūs. Net jei tai visiškai nekaltai nutiks tik vieną ar du kartus, saugokitės vaikinų, kurie savo buvusiosios vardu jus pavadins itin emocinėmis akimirkomis, pavyzdžiui, bučiuojantis, mylintis ar ginčijantis. Susimąstykite, ar tikrai verta pradėti santykius su vaikinu, kuris jus bučiuodamas vadina savo buvusios merginos vardu.

Jis vis dar ant jos pyksta

Buvusių santykių žaizdos gali ilgai kraujuoti, tačiau visi jausmai, kuriuos juntame savo buvusiems partneriams, bėgant laikui turėtų išgaruoti. „Kai kurie vaikinai prieraišumą savo buvusiai merginai demonstruoja pykčiu. Taigi jei jūsų draugas apie savo buvusiąją kalba tik blogus dalykus, kuriuos ji jam iškrėtė kažkada praeityje, taip jis bando save įtikinti, kad jos nebemyli, nors iš tikrųjų tiesa yra visiškai kitokia“, – tvirtina psichologė Wendy Walsh.

Jam vis dar gaila nepavykusių santykių

Jis ir Ji
Jis ir Ji

Visiškai normalu liūdėti dėl nenusisekusių santykių, tačiau tik ne tada, kai jau pradėjote juos su nauju žmogumi. Santykių ekspertė S.Trombetti tikina, kad vaikinas galbūt jau ir nebemyli savo buvusios merginos, tačiau jei jis nuolat liūdi dėl su ja nenusisekusių santykių, reiškia, kad jis jos iki galo nepamiršo. Tokiu atveju, kaip pataria, S.Trombetti, nuo vaikino vertėtų laikytis atokiau, juk nenorite tapti jo paguodos žaisliuku.

Jis vis dar laiko ją geriausia savo drauge

Nėra nieko blogo, jei vaikinas savo buvusiąją pasveikina su gimtadieniu socialiniame tinkle „Facebook“ ar nusiunčia jai sveikinimo atviruką paštu, tačiau blogas ženklas, jei jis bandys su ja susisiekti jiems neseniai išsiskyrus. „Buvusiems partneriams likti tik draugais yra tikrai įmanoma, tačiau tam turi praeiti laiko – mažiausiai vieneri metai po išsiskyrimo“, – sako psichologė Wendy Walsh.

Jis nuolat jus su ja lygina

Žinoma, galbūt ir smagu girdėti, kad esate kur kas geresnė ir nuostabesnė nei jo buvusi mergina, tačiau jei jūsų vaikinas ją tikrai būtų pamiršęs, jam net nebūtų poreikio jus abi lyginti. Lygindamas dvi merginas – savo buvusią, su kuria ateities jau nebus, ir savo esamą merginą – vaikinas bando save įtikinti, kad dabartinis pasirinkimas yra geresnis. Ar iš tiesų manote, kad jus džiugintų tokie santykiai?

Jis ir Ji
Jis ir Ji

Jis vis dar artimai bendrauja su jos šeima

Galbūt jūsų vaikiną ir jo buvusiosios giminaičius ir sieja artimas ryšys, tačiau kažkada jis juos vis dėlto turėtų nutraukti. Svarbu atkreipti dėmesį, jei vaikinas vis susitinka su savo buvusios merginos tėčiu arba palaiko artimus ir itin draugiškus ryšius su jos broliu ar seserimi. Kokia gi dar šio bendravimo priežastis, jei ne bandymas susigrąžinti savo buvusią merginą?

Jūs tiesiog jaučiate, kad vaikinas vis dar nepamiršo savo buvusios merginos

Pasitikėkite savo intuicija. Tikrai suprasite, kad vaikinas vis dar prisimena savo buvusiąją jau vien iš to, jei pastebėsite, kad jūsų santykiuose jis nėra jums atsidavęs visu 100 proc. „Tokie santykiai, kai viena poros pusė vis dar jaučia kažką savo buvusiam partneriui, žlugdo emociškai tiek merginą, tiek vaikiną. Toks ryšys niekur neveda ir dažniausiai jį vertėtų nutraukti kuo greičiau, kol kažkuris vienas neliks įskaudintas“, – pataria santykių ekspertė Susan Trombetti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius