Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Lietuvos perlų“ iškritusias dalyves Madam palydėjo ašaromis

Kad ir kaip būtų keista, „Lietuvos perlų“ dvare šį kartą ašarų nebuvo. Nei iškritusios, nei jas išlydinčios dalyvės savo emocijų nerodė, greičiau džiaugėsi tokia padėtimi ir nors trumpam įsivyravusia harmonija.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / TV3 nuotr.

Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad per tiesioginį balsavimą mažiausiai žiūrovų simpatijų pelnė Nijolė iš Marijampolės ir Vida iš Plungės. Abi dalyvės pasidžiaugė projektu, kartu praleistomis dienomis ir dėkojo visiems, išskyrus Madam. Drąsuolė Vida skubėjo dvaro šeimininkei į akis iškloti visas nuoskaudas.

Jos atsisveikinimą TV3 laidos „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ žiūrovai pamatys jau šį šeštadienį, lapkričio 21 dieną, 17.40 val.

Nors dalyvės ašarų neliejo, Madam susigraudinusi paliko tiesioginių balsavimų stebėjimų menę ir užsidarė savo kambaryje. Kas ją pravirkdė, sužinosite jau visai netrukus.

Daugiausiai žiūrovų simpatijų šį šeštadienį pelnė Irena iš Joniškio ir Valentina iš Vilniaus. Jos ir tapo naujosiomis komandų kapitonėmis.

Šį savaitgalį Plaštakių komandos vairą iš Genovaitės perims Valentina, o Irena iš Klaipedos turės užleisti vadovės kėdę savo bendravardei iš Joniškio. 

„Net ir mums įdomu kaip seksis buvusioms kapitonėms, pripratusioms visą laiką vadovauti, staiga pabūti eilinėmis projekto dalyvėmis“, – šypsosi laidos vedėjas Gediminas Jaunius.

Šiek tiek lengviau atsikvėpusių likusių projekto dalyvių ateinantį šeštadienį lauks netikėtas Madam sugrįžimas ir didelė projekto kūrėjų staigmena.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius