Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš konkurso „Misis Lietuva“ pasitraukusi I.Martinkėnaitė jėgas grožio konkurse išbandys kitąmet?

Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė paskelbė, kad traukiasi iš konkurso „Misis Lietuva“. Ausies uždegimą besigydanti moteris teigia nenorinti daryti sau nuolaidų, o būti visavertė konkurso dalyvė šią akimirką negalinti.
Ingrida Martinkėnaitė
Ingrida Martinkėnaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ausies uždegimu moteris susirgo su grupės „69 danguje“ narėmis ir sutuoktiniu viešėdama Egipte. Grįžusi į Lietuvą moteris gydėsi ne tik ausies uždegimą, bet ir kilusias komplikacijas.   

„Pagrindinė priežastis, dėl kurios atsisakiau dalyvauti konkurse, – liga. Laukti iš konkurso organizatorių ar merginų nuolaidų dėl to, kad negaliu atvykti ir pasiruošti užduotims, neketinu. Ir aš sau nuolaidų nemėgstu daryti, o jei negaliu būti visavertė konkurso narė, jau geriau pasitraukti“, – šypsojosi moteris.

Pasak I.Martinkėnaitės, dalyvaujant konkurse „Misis Lietuva“ tenka filmuotis „Lietuvos ryto“ televizijos dienoraščiui, rengtis įvairioms užduotims, pavyzdžiui, mokytis šokti tango.

Dabar atlikėja tikina besijaučianti geriau, tačiau jai vis dar tenka iškęsti reabilitacinį periodą – gydymo įstaigose ir namuose atlikti įvairias procedūras, vartoti medikamentus. Moters teigimu, gydytoja jau padarė viską, ką galėjo, tad dabar beliko laukti ir stebėti, per kiek laiko organizmas atsigaus. Gydytojai I.Martinkėnaitei rekomenduoja ilsėtis, rinktis ramesnį gyvenimo būdą. Moteris tikina per savaitę, praleistą ligoninėje, pailsėjusi nuo televizijos, interneto ir radusi kitą puikų būdą prasiblaškyti – knygų skaitymą.

„Aš manau, kad sveikata yra brangiau, ir pasitraukusi iš konkurso tikrai neliūdžiu. Tų progų visą laiką pasitaiko ir jų bus visada“, – optimistiškai kalbėjo Ingrida. Ar tai reiškia, kad moteris neatsisakytų ir kitais metais išmėginti sėkmės grožio konkurse?

„Nežinau, neprognozuoju, kaip kas bus, ir neužsibrėžiu tokio tikslo. Kol kas nežinau, ką veiksiu vasarą, tai ką čia kalbėti apie kitus metus. Pažiūrėsim, pamatysim“, – minties dar kartą siekti gražiausios moters titulo griežtai neatmetė I.Martinkėnaitė.

Viena konkurso „Misis Lietuva“ favoričių laikyta I.Martinkėnaitė savo pasitraukimu kai kurioms dalyvėms leis lengviau atsikvėpti: tik konkurse pasirodžiusi Ingrida gąsdino konkurentes kaip daugiausia šansų laimėti turinti dalyvė, kuriai karūną garantuotų populiarumas.  

„Na, jei joms nuo to bus lengviau, gal, – paprašyta pakomentuoti situaciją, nusijuokė atlikėja. – Konkuruoti tarpusavyje įdomu, azartiška, užplūsta adrenalinas. Manau, kad jei pasitraukė viena konkurentė, jos nenuleis rankų.  Aš joms nelinkiu atsipalaiduoti – dalyvėms reikia kaip tik labiau pasitempti, juk kažkam šansai laimėti padidėjo. Linkiu nestigti noro laimėti ir daug ryžto.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius