Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Venesuelos grįžęs J.Smoriginas suskubo kompensuoti dėmesio trūkumą (nuotraukos)

Šį šeštadienį choristų likimą projekte „Chorų karai“ lėmė dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, muzikologė Zita Kelmickaitė, operos solistas Vladimiras Prudnikovas ir kandusis choreografas Jurijus Smoriginas, neseniai grįžęs iš saulėtosios Venesuelos.
Laidos filmavimo akimirka
R.Čiogolevaitė, J.Smoriginas ir Z.Kelmickaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vyras į laidos filmavimą, kaip teigiama, atskubėjo kone iš oro uosto. Tačiau panašu, kad skrydis choreografo visai nenuvargino – laidos pradžioje Jurijus išsiveržė į sceną, emocingai atliko dainą ir dar spėjo pašokdinti Vilniaus chore dainuojančią Ingridą Žiliūtę.

null/Laidos filmavimo akimirka
J.Smoriginas, J.Jurkutė ir V.Šapranauskas

Venesueloje šokio spektaklį statęs ir pramogavęs choreografas nepamiršo lauktuvių laidos „Chorų karai“ vedėjams – iš savo lagamino ištraukė ir Vytautui Šapranauskui įteikė svaigiojo gėrimo butelį, o Jurgitai Jurkutei – šokolado.

„Man reikės šalia tos gyvatės sėdėti? Myliu Zita tave!“ – pamatęs, kad jo vieta prie komisijos stalo visai šalia garsios muzikologės, Z.Kelmickaitei šūktelėjo J.Smoriginas.

null/Laidos filmavimo akimirka
I.Žiliūtė ir J.Smoriginas

Choreografas teigė užsienyje įdėmiai sekęs „Chorų karų“ dalyvių pasirodymus ir pasirengęs iš karto kibti į darbą. Visu gražumu vėl suspindusi J.Smorigino iškalba vertė projekto dalyvius ir rausti, ir piktintis – štai Irenos Starošaitės chorą komisijos narys išvadino miesčionimis, Raigardo Tautkaus kompaniją supeikė už „klubinę“ choreografiją... Choreografo dėmesio susilaukė ir R.Ščiogolevaitė, kuri buvo praminta „komisijos mama“.

Laidos metu V.Šapranauskas ir J.Jurkutė pateikė staigmeną – Nicoles Kidman ir Robbie Williamso dainos „Something Stupid“ lietuvišką interpretaciją. Čia vėl nesusilaikė neįsiterpęs J.Smoriginas – atbėgo į sceną, išskyrė porą, iškėlė V.Šapranauską į orą ir išbučiavo J.Jurkutę...

Salėje sėdinčių žiūrovų šūksnių ir švilpimų sulaukęs komisijos narys tiesiog švytėjo vėl atsidūręs savoje stichijoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius