Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Venesuelos grįžusius krepšininkus pasitiko jų išsiilgusios žmonos ir vaikai

Vilma Javtokienė ir Ieva Jankūnienė – tai dvi moterys, kurias visuomet gali išvysti oro uostuose kartu su vaikais laukiančias iš užsienio po įtemptų krepšinio dvikovų grįžtančių mylimų vyrų.
Robertas Javtokas su žmona Vilma ir vaikais Kauno oro uoste
Robertas Javtokas su žmona Vilma ir vaikais Kauno oro uoste / Vaido Grudžio nuotr.

Abi jos antradienį lūkuriavo ir Kauno oro uoste, kur prieš pat 16 valandą nusileido iš Frankfurto užsakomuoju reisu atskridęs lėktuvas, pargabenęs Karakase (Venesuela) dėl kelialapio į Londone vyksiančias olimpines žaidynes besigrūmusius ir pergalę pasiekusius mūsų šalies krepšininkus.

Vaido Grudžio nuotr./Paulius Jankūnas su sūnumi
Vaido Grudžio nuotr./Paulius Jankūnas su sūnumi oro uoste

Su trimečiu sūnumi Simu ir penkiamete Greta žaidėjo Roberto Javtoko žmona Vilma oro uoste pasirodė 15 valandą. „Be reikalo taip anksti atvažiavome. Lėktuvas vėluoja, o sūnui labai sunku laukti tėčio“, – užsiminė V.Javtokienė.

Šviesiaplaukis berniukas rankose laikė rožę ir nuolat veržėsi ten, iš kur turėtų pasirodyti kelias savaites nematytas tėvelis. Už rankos jis paskui save traukė ir nuošalėje norėjusią būti mamytę. Taip dėmesio besistengusi išvengti V.Javtokienė pateko į daugelio operatorių ir fotografų objektyvus. 

Moteris sakė visuomet pasitinkanti grįžtantį vyrą. Vaikai tėčiui būtinai nuperka gėlytę. Kartais nupiešia ir piešinį. Vilma pasakojo, kad iš oro uosto jie keturiese vyks į Molėtų rajone esančią sodybą, kur praleis keletą dienų.

Tačiau prieš kelionę į Molėtus rinktinės vidurio puolėjas iš oro uosto iš karto vyko į Kauno klinikas peršviesti ir ištirti koją. Traumą R.Javtokas patyrė per rungtynes su Dominikos Respublika.

V.Javtokienė tvirtino žinojusi kokia bus „olimpinė vasara“, todėl jokių kelionių prie jūros nė neplanavusi. Ji sakė nežinanti, ar vyks į Londoną stebėti kaip dėl olimpinio medalio kovoja vyras. Tai bus nuspręsta po to kai sutuoktiniai pasitars su tėvais ir sužinos ar jie galės pasaugoti mažuosius.

Su gėlės žiedu rankose tėtį pasitiko Matas ir Adomas Jankūnai. Mažuosius brolius į oro uostą ant rankų atsinešė Ieva Jankūnienė. „Mes visada pasitinkame Paulių. Būtinai jį pasveikiname. Sūnus tėčio labai laukia“, – tvirtino I.Jankūnienė. Ji tvirtino, jog iš oro uosto šeima vyks tiesiai į namus ilsėtis. Kartu važiuos ir kiti krepšininką Kaune pasitikę artimieji. 

Prie mylimosios Viktorijos Kunauskaitės, vos išėjęs į oro uosto laukimo salę prisiglaudė ir Martynas Pocius. Krepšininką Darių Songailą, neseniai po 10 santuokos metų išsiskyrusį su žmona, pasitiko sesuo ir mama. Visi artimieji lauktiems žaidėjams atnešė bent po vieną gėlės žiedą.

Aliaus Koroliovo nuotr./Rinktinė grįžo į Lietuvą
Aliaus Koroliovo nuotr./ Martynas Pocius ir Viktorija Kunauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius