Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išgąsdintas kylančių degalų kainų milijonierius Ugnius Kiguolis perka elektromobilį

Šalyje kyla nauja nerimo ir pykčio banga. Ne tik paprastus piliečius, bet ir Lietuvos žvaigždes į neviltį varo kone kasdien augančios degalų kainos. Važinėti benzinu varomais ratais – jau prabanga. Taigi, mūsų įžymybės mąsto apie rimtus pokyčius: arba teks sėsti į mažesnius, taupesnius automobilius, arba imti pavyzdį iš Deivydo Zvonkaus ir įsigyti dviračius ar netgi arklius.
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis / Viganto Ovadnevo nuotr.

Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis laidai „Karamelinės naujienos“ nupasakojo niūrią ateitį. „Manau, kad degalų kainos išaugs iki 10 litų. Iš pradžių visi verkėm, kad bus tragedija, jei kainuos benzinas 5 litus, o dabar riba jau 6 litai. Bet tikrai bus ir 10“, – sakė Ugnius.

U.Kiguolis taip pat ilgai mąstė, kaip sumažinti savo vairuojamo „Mercedes-Benz“ automobilio degalų sąnaudas. Automobilis galingas – šimtą kilometrų Ugnius nuvažiuoja už 100 litų. Taigi, viską įvertinęs, Ugnius kaip tik šiuo metu  perka moderniausią  transporto priemonę.

„Atėjo toks technologijų lygis, kai elektrinis automobilis padaromas galingesnis už dabartinius su įprastais varikliais. O baterijos leidžia nuvažiuoti pakankamai didelį atstumą. Ir šiai dienai elektra varomo automobiliu važinėti nieko nekainuotų, nes tiek Vilniaus, tiek Kauno savivaldybės leidžia naudotis elektros įkrovimo stotelėmis nemokamai“, – pasakojo jis.

„Degalų kainų klausimas man labai aktualus. Man, paprastam mirtingajam, tas kiekvienas užpiltas benzino litras taip ir eina per širdį“, – laidai „Karamelinės naujienos“ šio pirmadienio vakarą 20.55 val. pasakos dainininkas Vytautas Šiškauskas.

Motociklą neseniai įsigijęs baleto primarijus Nerijus Juška neslėpė, kad ir jį gąsdina nuolat augančios degalų kainos. „Taip pabrango benzinas, kad jau nebežinau, ką daryti. Galvoju, gal į motociklą reikės statyti dujų įrangą? Vis bus pigiau važinėti“, – šmaikštavo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius