Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išgražėjusios „Didžiųjų pokyčių“ dalyvės pratinasi prie vyrų dėmesio ir komplimentų

TV3 vasaros projekto „Didieji pokyčiai“ profesionalų komanda naują gyvenimą padovanojo jau penkioms dalyvėms. Moterys kaip susitarusios tvirtina – „Didieji pokyčiai“ didžiausia gyvenimo dovana ir tramplinas į gražų, laimingą gyvenimą.
„Didžiųjų pokyčių“ dalyvė Lina
„Didžiųjų pokyčių“ dalyvė Lina / TV3 nuotr.

 „Vyras, kuris prieš projektą manęs gėdijosi, dabar kviečia į visas šventes ir net bučiuoja visiems matant! Iki šiol negaliu tuo patikėti – tokia laiminga dar niekada nebuvau!“, – džiaugsmu trykšta pirmoji projekto dalyvė Lina Barkevičienė. Susižavėjusių vyrų žvilgsniai, komplimentai gatvėje, sutuoktinio dėmesys – taip nuo šiol gyvena 42-ejų telšiškė Lina, projekte tapusi neatpažįstamai pasikeitusia, gražia moterimi.

Antroji „Didžiųjų pokyčių“ dalyvė 32 metų dviejų vaikų mama Jolanta Ščiglinskienė prisipažįsta – šio stebuklo ji laukė kasdien.

„Iki projekto nuolat girdėdavau žmonių patyčias dėl kreivos nosies ir bijojau, kad paaugę mano vaikai ims gėdytis savo mamos. Dabar jaučiuosi nuostabiai. Galiu eiti aukštai iškėlusi galvą ir džiaugtis gyvenimu“, – su neblėstančia šypsena sako Jolanta.

Dar viena moteris, kuriai projektas suteikė progą gimti iš naujo, – 42 metų kaunietė, dviejų vaikų mama ir dviejų mylėtų vyrų palikta Diana Kriučkovienė. Ji atėjo į „Didžiuosius pokyčius“ beveik nebeturėdama dantų, patyrusi daug dramatiškų išgyvenimų ir streso. Dabar Diana švyti iš džiaugsmo, šypsosi akinamai balta šypsena ir atrodo kaip tikra Holivudo žvaigždė!

„Būtent dėl savo išvaizdos negalėjau susirasti darbo, tačiau po „Didžiųjų pokyčių“ kas rytą atsikeliu su šypsena ir pasitikėdama savimi einu ieškoti ne bet kokio, o gerai apmokamo darbo! Šis projektas man padėjo pamilti ir vertinti save“, – pokyčiais negali atsidžiaugti Diana.

Dalia Elena Abromavičienė, į projektą atėjusi tam, kad sukeltų buvusio vyro pavydą, pasibaigus realybės šou mėgaujasi nuolatiniu jaunų vyrų dėmesiu ir nesuskaičiuojamais komplimentais. „Oi kokia seksiukė“, – tokius nė trisdešimties metų neturinčių vyrų pastebėjimus girdi atjaunėjusi ir išgražėjusi Dalia.

Moteris tikina vis dar bandanti priprasti prie žmonių aiktelėjimų iš nuostabos ir pagyrų, o vyras, palikęs Dalią dėl kitos moters, išvydęs stulbinamai pasikeitusią buvusią žmoną, tesugebėjo ištarti: „Be komentarų.“

Vyriausia projekto „Didieji pokyčiai“ dalyvė, greitai 70 metų jubiliejų švęsianti Regina Rakauskienė jaučiasi graži kaip niekada.

„Negaliu sulaukti savo jubiliejaus ir auksinių vestuvių – noriu visiems pasirodyti, kokia aš graži ir švytinti iš laimės“, – džiaugsmingai kalbėjo ponia Regina.

Iš naujo gimusių moterų istorijos – laidoje „Didieji pokyčiai“ trečiadieniais 20.00 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius