Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsimintiniausios pirmojo 2021-ųjų pusmečio vestuvės: nuo prabangos iki kuklumo

Nors praėjo tik pusė metų, tačiau, panašu, kad dalis žinomų žmonių 2021 m. vestuves atšventė įvairiai – vieni pasižymėjo kuklumu, o kiti griausmingu prašmatnumu. Tad 15min skaitytojams išrinko ryškiausias pramogų pasaulio atstovų vestuves, į kurias tikrai verta paganyti akis.

Prieš pat vasarą vestuvėmis pradėjo pilti kaip iš kibiro. Žinomi žmonės pasinaudojo proga ir sukėlė tikrą šventę ne tik savo artimiausiems, bet ir socialinių tinklų vartotojams. Pavyzdžiui, „influencerė“, laidų vedėja Dalia Belickaitė gražiausia savo diena dalijosi nuo pat mergvakario linksmybių. Kai kurie galėjo pasijusti taip, lyg ir patys dalyvauja šventėje.

Visgi kiek kuklesnė išliko vestuvių ceremonija, kai Dalia Birštono Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje sumainė vestuvinius žiedus su krepšininku Edvinu Šeškumi.

Nuo akyliausių neatsiliko ir kitos „influencerės“ vestuvės – Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio. Internautai net spėjo pajuokauti, kad tai buvo vienos laukiamiausių 2021-ųjų vestuvių. O ar taip buvo iš tiesų? Daugelis su šia mintimi sutiktų, nes tiek dėmesio, kiek sulaukė pati Viktorija, akivaizdu, kad seniai kas patyrė.

Manto Petruškevičiaus gėlėmis puoštas cerkvės skliautas, „Esperanza Resort & SPA“ viešbutis, Džordana Butkutė ir dar daugelis kitų ryškių akcentų šmėžavo V.Siegel ir L.Suodaičio vienoje svarbiausių švenčių.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvės

Tačiau ne visi mėgsta savo ypatinga diena dalintis su kitais. Štai dainininkai Karina Krysko ir Jeronimas Milius paslaptingais liko iki paskutinės minutės. Pora neleido žurnalistams dalyvauti jų šventėje, tad apie tai, kur buvo ištarti lemtingieji „taip“ ir kurioje vietoje šoko naujieji sutuoktiniai, buvo paskelbta tik po kurio laiko.

Na, atrodytų, kad aptarėme vienas ryškiausių vestuvių, tačiau taip tikrai nėra. Iš tiesų sąrašas pilnas tokių vardų kaip Ieva Zasimauskaitė, Eglė Straleckaitė Marija Grabštaitė ir dar daugelis kitų. Tačiau daugiau apie tai – 15min vaizdo įraše.

VIDEO: Garsiausios šių metų vestuvės: kas kėlė prabangias puotas, kas tenkinosi kukliomis šventėmis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius