Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Išjunk siurblį“ aukcione – vardinis I.Degutienės laikrodis

Jau nuo šio šeštadienio Lietuvos ryto TV laida „Išjunk siurblį – pramogų panorama“ pristatys televizijos žiūrovų pamėgtą ir atsinaujinusį labdaringą aukcioną, kuriame ir vėl bus galima įsigyti žinomų šalies žmonių asmeninius daiktus.
laikrodis
laikrodis

„Idėja pasiteisino. Net ir krizės metu žmonės nori padėti vaikams, todėl naują misiją turintis aukcionas sugrįžta! Dar vasaros pabaigoje  už surinktas Lietuvos ryto TV žiūrovų lėšas Vilniaus kūdikių namuose pastatėme modernią suomišką vaikų žaidimų aikštelę, kuri puikiai tarnauja našlaičiams“, – primena laidos kūrėjai.
       
„Atsinaujinęs  aukcionas dabar turi naują kilnų tikslą. Žinomi šalies žmonės aukcionui pasiruošę dovanoti savo daiktus tam, kad už surinktas lėšas Vilniaus 2-uose globos namuose būtų įrengtas modernus vaikų saviraiškos kabinetas, kuriame jie galėtų piešti, karpyti, lipdyti ir kitaip save realizuoti.

Pirmoji vardinį laikrodį dovanoja Seimo pirmininkė Irena Degutienė, kuris jai tarnavo ne vienerius metus. Surinkti pinigai bus skirti įsigyti statybinėms medžiagoms ir baldams, o interjero dizainą sukurti sutiko Vilniaus Dailės akademijos interjero dizaino katedros vadovybė ir studentai. Kaip jiems seksis tai daryti – informuosime kiekvienoje „Išjunk siurblį“ laidoje“, – teigia Nijolė Steiblienė.

Net vienuolika globos namų auklėtinių, su sutrikusia vystymosi raida, TV žiūrovų dėka su specialistais  užsiiminės hipoterapija Raudondvario žirgyne. Kaip keisis vaikų elgesys, nuotaikos taip pat galėsite stebėti laidos žurnalistų parengtuose reportažuose“, – teigia laidos vedėjas Paulius.

Ir dar viena naujiena laidoje „Išjunk siurblį – pramogų panorama“. Visi norintys sužinoti dekupažo paslapčių ir kartu su dekoratore Judre pasigaminti dovanėlių šv. Kalėdoms – tai galės padaryti tiesioginės transliacijos metu, specialiuose dekupažo kursuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius