Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškart po Naujųjų TV3 žiūrovų laukia „Nekviestos meilės“ kūrėjų tęsinys – „Amžini jausmai“

Jau visai netrukus, prabėgus spalvingoms ir jaukioms šventėms TV3 eteryje pasirodys dar daugiau žiūrovų pamėgtų bei nematytų aktorių. Jie vaidins dviejose ypatingose istorijose. Pirmoji – jau kultiniu serialu tapusios „Nekviestos meilės“ kūrėjų tęsinys „Amžini jausmai“, o antroji – naujo oro gūsis ir šilti prisiminimai iš Lietuvos kaimo „Naisių vasara“.
Naujose serijose žiūrovai išvys ne tik jau pamėgtus aktorius, bet ir naujus veidus – Gintarę Latvėnaitę ir Astą Preidytę.
Naujose serijose žiūrovai išvys ne tik jau pamėgtus aktorius, bet ir naujus veidus – Gintarę Latvėnaitę ir Astą Preidytę. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Amžini jausmai“ – tai daugeliui lietuviškų serialų gerbėjų žinomo Andriaus, kurį vaidina žymus aktorius Saulius Balandis, jausmų ir išgyvenimų tęsinys. Praeityje palikęs savo meilę Mėtą, kurios vaidmenį įkūnijo Inga Jankauskaitė, penktajame daugiaserijinio filmo sezone jis pradės naują gyvenimą ir naujas amžino jausmo paieškas...

Nuo naujų metų prasidėsianti istorija ir vėl pristatys pamėgtus aktorius – Adolfą Večerskį, Larisą Kalpokaitę, Moniką Bičiūnaitę, Rimantą Bagdzevičių, Andrių Bialobžeskį, Kristiną Savickytę, Jūratę Vilūnaitę, Saulių Balandį ir kitus. Įsimintinos dramos tęsinyje pasirodys ir nauji veidai – Gintarė Latvėnaitė ir Asta Preidytė.

„Šis serialas Lietuvos žiūrovus džiugino net ketverius metus. Mums malonu pristatyti penktąją kultinės istorijos dalį. Tęsinyje matysite pamėgtus aktorius ir jų tolimesnius santykius, draugystes ir neapykantas, meiles ir dramas, kurios ir vėl prikaustys prie ekranų“, – išsiilgtos istorijos tęsinį dovanodamas džiaugiasi „Amžinų jausmų“ režisierius Alvydas Šlepikas.

Po kraupios autoavarijos, kurioje buvo sužalotas verslininkas Andrius Žvinys, praėjo pusė metų. Dėl patirtų traumų vyro gyvenimas niekada nebebus toks kaip anksčiau. Tačiau sveikti jam padeda atsidavusi, bet išdavystės niekaip negalinti pamiršti Dovilė, iš Vokietijos sugrįžusi dukra Vytė ir, žinoma, brolis Steponas, kuriam vis dar nepavyksta atrasti savo gyvenimo aukso vidurio.

Ar broliai sugebės atskirti praeitį nuo dabarties, kai juos supa tos pačios žavios moterys? Kaip pirmagimį sekasi auginti be Miroslavo likusiai Rositai? Ar ji iš tiesų pamilsta prokurorą Viktorą? Kokios praeities paslaptys gaubia jo gyvenimą ir kas jį sieja su naujosiomis herojėmis – advokate Neringa ir Dovilės kolege Sniege?

Intriguojančio siužeto tęsinys – jau visai netrukus per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius