-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje Ruslanas Kirilkinas išsiskyrė moterišku įvaizdžiu

Po Naujųjų TV eteryje vyks šmaikšti televizijos veidų apdovanojimų ceremonija „TV3 Ouskarai“. Įspūdingame renginyje – gausus būrys žinomų žmonių. Jų tarpe – ir dainininkas Ruslanas Kirilkinas, persirengęs... moterimi.
„Pop Ladies“ ir Ruslanas Kirilkinas
„Pop Ladies“ ir Ruslanas Kirilkinas / TV3 nuotr.

Dainininkas pasirodė su pečius siekiančių plaukų peruku, ryškiu makiažu, aptemptais džinsais ir raudonais, gėlėmis dekoruotais aukštakulniais. Taip jis pasipuošė ne šiaip sau: iškilmingoje ceremonijoje Ruslanas atliko Rositos Čivilytės vaidmenį.

Kodėl? Todėl, kad Rosita – viena iš aktorių Ramūną Rudoką įkvepiančių moterų. Ramūnas – pretendentas į vieną iš apdovanojimų. Ceremonijos vedėjui Andriui Rožickui pasiteiravus aktoriaus, kokios moterys jam daro įspūdį, R.Rudokas išvardijo net tris.

„Man patinka tokios moterys, kurios gali prispausti. Kaip žengteli link tavęs, taip ir prispaudžia iškart į kampą – nebegali išeiti. Iš tokių moterų yra Montserrat Caballe. Ji man daro įspūdį. Rosita Čivilytė – taip pat.  Na, dar irgi, tokia vyrišku balsu dainuojanti Cher... Jų trio mane ne tik išvarytų iš proto, bet ir iš karto įvarytų į kampą“, – juokavo R.Rudokas, kurio pavardė įrašyta tarp pretendentų į Gražiausio aktoriaus titulą.

TV3 nuotr./Ramūnas Rudokas ir Andrius Rožickas
TV3 nuotr./Ramūnas Rudokas ir Andrius Rožickas

R.Rudoko juokai ceremonijos kūrėjų buvo priimti itin rimtai: filmavime pasirodė trys visos iškilios damos.

Šį šeštadienį „TV3 Ouskarai“ televizorių ekranuose sužibės ryškiausiomis spalvomis. Aštuoniose – Saldžiausios vedėjos, Karščiausio vedėjo, Gražiausio aktoriaus, Stipriausios aktorės, Specialiausio BUM efekto, Seksualiausio balso, Ištvermingiausio serialo ir Laidų Laidos – nominacijose varžysis kone 100 televizijos veidų.

Ceremonijoje – iki šiol nematyti, specialiai apdovanojimams sukurti muzikiniai kūriniai. Juos atliks žinomiausi šalies popmuzikos balsai: Marijus Mikutavičius, „Pop Ladies“, „4Roses“, Česlovas Gabalis, Irena Starošaitė ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius