Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išleistuvių suknelės visiškai pakeitė nedrąsias merginas (nuotraukos)

Artėjant didžiajai mokyklos išleistuvių šventei, trečiadienio vakarą šešiolika vaikų globos namų auklėtinių pasirodė visu gražumu – iki tol nedrąsios merginos Vilniaus klube „Pacha“ pademonstravo asmeniškai joms dizainerės Irenos Brusokienės pasiūtas išleistuvių sukneles ir grožio meistrų sukurtas šukuosenas bei makiažus.
Dizainerė Irena Brusokienė su merginomis, papuoštomis išleistuvių suknelėmis
Dizainerė Irena Brusokienė su merginomis, papuoštomis išleistuvių suknelėmis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Vaikai

„Prieš du mėnesius mums paskambino dizainerė I.Brusokienė ir prisipažino, kad turi gražią svajonę – ji jau seniai sugalvojo savo rankomis sukurti sukneles mergaitėms iš vaikų globos namų ir jas padovanoti išleistuvių šventei. Mus sužavėjo ši geniali mintis, – kaip gimė šis sumanymas, pasakojo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ generalinė sekretorė Rasa Dičpetrienė. – Tą rytą, kai atvežiau visas tas merginas, jos buvo tokios nedrąsios, sutrikusios ir kuklios. Šiandien jos pasikeitė kaip diena ir naktis.“

Pagrindinis mūsų tikslas – parodyti mergaitėms, kad tas pasaulis nėra toks atšiaurus, kaip galbūt atrodo, ir viską galima pasiekti savo darbu ir prakaitu.Druskininkų, Paparčių, Pabradės, Trakų ir Vilniaus globos namų auklėtinės abiturientės ant simbolinio podiumo pasirodė su ryškių spalvų suknelėmis, pasiūtomis iš indiško šilko, aksomo, šifono, gipiūro ar dar kito merginoms patikusio ir tikusio audinio. Dizainerė, prisijaukinusi kuklias merginas, stengėsi atsižvelgti į kiekvienos norus ir pageidavimus, kurių pagrindinis  – kad suknelė tiktų ne tik išleistuvių šventei.

„Aš labai džiaugiuosi gyvenimu, savo darbu, todėl norėdama ir merginas užkrėsti tuo džiaugsmu,  kuriu tokias ryškiaspalves sukneles“, – po sėkmingo suknelių pristatymo prisipažino dizainerė, kurios akyse, stebint pasitempusias ir žavias merginas, sublizgo ašaros.

Prieš renginį elegantiškai žengti podiumu merginas mokė ir patirtimi dalijosi modelis Renata Mikailionytė ir „Mis Lietuva 2007“ Jurgita Jurkutė, kurią dalyvaujant „Mis pasaulio“ rinkimuose taip pat puošė dizainerė Irena Brusokienė.

Abiturientėms šukuosenas sukūrė stilistas Kęstutis Rimdžius, makiažą – kosmetikos kompanijos „Max Factor“ vizažistas Lietuvoje Aurimas Juodiškis. Improvizuotai išleistuvių repeticijai vadovavo ir renginį vedė aktorius Audrius Bružas, o susirinkusiuosius linksmino Leon Somov & Jazzu.

„Pagrindinis mūsų tikslas – parodyti mergaitėms, kad tas pasaulis nėra toks atšiaurus, kaip galbūt atrodo, ir viską galima pasiekti savo darbu ir prakaitu. Irena savo pavyzdžiu tai parodė ir įrodė, – džiaugėsi organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vadovė. – Kiekvienas žmogus gali prisidėti tuo, ką daro geriausiai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius