Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijoje gyvenanti buvusi grupės „Dileira“ narė Jevgenija: „Čia pogrindiniai grožio salonai klesti“

Pagal karantino tvarką Lietuvoje šiuo metu negali dirbti jokios kirpyklos ir grožio salonai. Bet akylesniems pavyko užfiksuoti Klaipėdoje paslaugas teikiančias grožio įstaigas.
Jevgenija Teliženko
Jevgenija Teliženko / Asmeninio albumo nuotr.

Karantino nesilaikančias grožio paslaugų teikėjas uostamiestyje demaskuoja Živilė Mažeikaitė, ji taip pat dirba grožio srityje, bet griežtai laikosi karantino. Dabar svarbiau sveikata nei nagai ir plaukai.

„Internetas mirga nuo skelbimų ir kvietimų ateiti ir apsilankyti pas grožio specialistus, namie ar dar kažkokiuose mažuose grožio kabinetuose“, – sako Živilė.

Visas nelegaliai karantino metu dirbančias gražintojas Živilė perduoda tiesiai policijos pareigūnams.

„Šiuo metu yra mano pravardė „tuki tuki“ – stukačius. Aš tikrai niekam, gink Dieve, nenoriu apsunkinti gyvenimo, bet tiesiog yra išėjęs įstatymas. Mes negalim dirbti tam, kad apsaugotumėm visuomenę, turime likti namuose“, – LNK televizijos laidoje „KK2“ kalbėjo Živilė.

Pranešime spaudai rašoma, kad grožio paslaugų specialistės spjauna į žmonių saugumą ir klientes gražina ne tik Lietuvoje. Tas pats vyksta ir gerokai labiau nuo koronos nukentėjusioje Ispanijoje. Ten karantinas toks griežtas, kad žmonės net negali išeit iš namų. Tačiau, pasak Ispanijoje gyvenančios buvusi grupės „Dileira“ narė Jevgenijos Teliženko, pogrindiniai grožio salonai klesti.

„Visur vyksta, visur gali pakliūti, gali pasidaryti blakstienas, nagus, na, o ką daryti? Visiems reikia valgyti ir visiems reikia pramaitinti šeimą“, - sako Jevgenija Teliženko.

Ji pati neseniai, be jokių problemų susitvarkė priaugintas blakstienas, tačiau pati, nors dirba grožio srityje, paslaugų neteikia: „Aš nedirbu, negaliu to daryti namuose, nes mano darbas labai atsakingas, aš darau injekcijas. Geriau to nedaryti, nes aš nežinau, kokios galėtų būti baudos.“

Bet reikia kažkaip suktis iš padėties. Ypač sunku žinomoms moterims. Jei Bunkė ar Mia į parduotuvę ateis nedažytomis šaknimis – pradės sklisti kalbos. Todėl tiek Bunkė, tiek Mia prisitaikė prie karantininės situacijos ir savo grožiu sugeba pasirūpinti namų sąlygomis.

Žvaigždžių patarimai ir nelegalių grožio salonų detektyvas – šį pirmadienio vakarą, 19.30 val., laidoje KK2 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius