Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingame amerikietiškame realybės šou – ir lietuviški vardai

Dar šiemet pasaulio žiūrovų dėmesio sulauks naujas amerikietiškas realybės šou „Model Turned Superstar“ („Modelis tapo superžvaigžde“), transliuojamas ne televizijos kanalais, o internetu. Besirungiančios gražuolės, egzotiški kraštai, tviskanti prabanga, pralaimėjusiųjų ašaros ir nugalėtojos triumfas – visa tai švytės naujajame projekte. O smagiausia, kad jame išvysime ir lietuvių.
Grėtė Raudytė
Grėtė Raudytė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Vienas jų – fotografas Gediminas Žilinskas (38), prieš pusmetį dalyvavęs laidos filmavime Honkonge, šįsyk rengėjų kvietimu vyko padirbėti į nuostabiąją Bora Bora salą. Septyniolikmetė Grėtė Raudytė šiame atrankos etape nurungė keliolika geriausių modelių iš viso pasaulio ir pateko į finalą Los Andžele.

„Model Turned Superstar“ – tai amerikiečių milijardieriaus Andy Khawajos naujausia užgaida. Projekto principas šiek tiek panašus į garsųjį „America’s Next Top Model“: iš didelio modelių būrio atrenkamos šou dalyvės, joms tenka vykdyti įvairias užduotis ir įveikti keletą rungčių etapų nuolat stebint kameroms, kol galiausiai išrenkama nugalėtoja. Skirtumas tik toks, kad Andy Khawajos šou – kur kas ambicingesnis ir prabangesnis. Finalinis šou bus filmuojamas Holivude, o šou nugalėtojai atiteks milijonas dolerių ir teisė vaidinti trijuose filmuose.

Bora Bora modeliams teko įveikti įdomias užduotis – ne tik susijusias su grožio ir mados pasauliu, bet ir labai buitines bei gyvenimiškas. Nemažai rungčių vyko vandenyje. Daugiausia drąsos iš merginų pareikalavo maudynės su rykliais.  „Rungtys labai gerai atskleidė, kas yra tiesiog modeliukas, kuris tik dažytis ir pozuoti temoka, o kas – gabi, lanksti, imli asmenybė“, – tvirtina Gediminas.

Grėtė Raudytė rengėjams pasirodė paprasta, nekaprizinga ir labai profesionali. Išgirdusi, jog tapo viena iš šou laimėtojų, Grėtė negalėjo patikėti savo ausimis: „Tai turbūt įsimintiniausia akimirka gyvenime.“ Laimėti Grėtė nesitiki, bet apie galimybę vaidinti Amerikoje jau pasvajoja. „Buvau apsisprendusi studijuoti drabužių dizainą, – prisipažįsta. – O dabar galvoju, kad jeigu gyvenimas mesteli nuostabių galimybių – negalima jų nepaisyti.“

Daugiau įspūdžių bei gražiausių akimirkų iš filmavimų – tik naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius