-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Išradingas Indrės Burlinskaitės ir mažųjų karatistų sveikinimas gimtadienį švenčiančiam karatė čempionui Dariui Petrikauskui

Gruodžio 28 dieną kiokušin karatė čempionas Darius Petrikauskas švenčia savo 26-ąjį gimtadienį. Ta proga jo draugė Indrė Burlinskaitė paruošė sportininkui specialų sveikinimą, prie kurio prisidėjo jo treniruojami vaikai.
Indrė Burlinskaitė ir auklėtiniai gimtadienio proga pasveikino karatė čempioną Darių Petrikauską
Indrė Burlinskaitė ir auklėtiniai gimtadienio proga pasveikino karatė čempioną Darių Petrikauską / Žmonės.lt ir asmeninio albumo nuotr.

Grupės „Kitokios“ narė kelias savaites planavo ir ruošėsi smagiam vaizdo sveikinimui, kuris Dariui skrieja tiesiai iš portalo Žmonės.lt.

Kadangi Darius Trakuose treniruoja nemažą būrį būsimų karatė čempionų, Indrė neabejojo, kad gražiausias ir nuoširdžiausias sveikinimas nuskambėtų iš mažųjų auklėtinių lūpų. Tačiau kaip nuvykti į Dariaus treniruotę, kad jis nesužinotų, kokia staigmena jam ruošiama? Tuomet į pagalbą atskubėjo kolega Arvydas.

Turėjome rasti būdą, kaip jį priversti prašyti draugo bei kolegos Arvydo pagalbos. Tad suorganizavome Dariui susitikimą Vilniuje. Buvo šiek tiek nekalto melo.

„Arvydas pavadavo Darių treniruotėse būtent dėl šios staigmenos. Paprastai Darius visuomet treniruotes veda pats, todėl šį kartą turėjome rasti būdą, kaip jį priversti prašyti draugo bei kolegos Arvydo pagalbos. Tad suorganizavome Dariui susitikimą Vilniuje, – juokdamasi Žmonės.lt staigmenos organizavimo ypatumus atskleidė Indrė. – Buvo šiek tiek nekalto melo. Į gimtadienio staigmenos intrigą įsivėlė ir kiti mano draugai, kurie padėjo viską suorganizuoti.“

Maža to, mergina, ruošdama gimtadieninį siurprizą, nuvyko į karatė treniruotę ir pati įsmuko į kimono aprangą.

Trumpam tapusi trenere, dainininkė taip pat surinko gražiausius sveikinimus, kuriuos Dariui siuntė jį mylintys mokiniai.

Visi vaikai sutartinai linkėjo sportininkui daug pergalių, medalių ir sveikatos.

Prie sveikinimų prisidėjo ir D.Petrikausko kolega Arvydas bei, žinoma, pati Indrė.

„Vaikučiai tau visko, kas svarbiausia, jau palinkėjo. Aš irgi noriu prisidėti prie vaikučių sveikinimų ir linkiu tau kuo didžiausio pasisekimo sporte, taip pat daug sveikatos, ištvermės ateinančiais metais. Niekada nenuleisk rankų ir būk visada pirmas. Su gimtadieniu“, – linkėjimus iš visos širdies Dariui siuntė Indrė, pati neseniai patyrusi chuliganų išpuolį, kuris nenumalšino noro sukurti džiugią staigmeną draugui.

Tad tik portale Žmonės.lt – specialus ir nuotaikingas Indrės ir mažųjų karatistų sveikinimas Dariui. Prie sveikinimų prisidedame ir mes ir linkime Dariui saldaus pergalių skonio.

Asmeninio archyvo nuotr./Indrė Burlinskaitė su vaikais
Asmeninio archyvo nuotr./Indrė Burlinskaitė su vaikais

VIDEO: I.Burlinskaitė ir auklėtiniai sveikina karatistą D.Petrikauską

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius