Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Išrinkite įspūdingiausias 2018 metų garsių žmonių vestuves

2018-aisiais Lietuvoje žinomi žmonės iškėlė ne vieną meilės puotą. Vieni – su pulku svečių, vakarine programa atšoko dideles, tradicines vestuves, kiti – kuklesnes, tačiau ne ką mažiau romantiškas. Metams baigiantis 15min kviečia visas prisiminti ir išrinkti jums palikusias didžiausią įspūdį.
2018 metų vestuvės Lietuvos pramogų pasaulyje
Metų vestuvės / Dariaus Kučio ir 15min nuotr.

Kviečiame žiūrėti galeriją, prisiminti 2018-ųjų tuoktuves ir atiduoti balsą už jums patikusią jaunavedžių porą apklausoje.

Apklausą rasite ČIA ir teksto pabaigoje.

Dviratininkas, buvęs olimpietis Tomas Vaitkus į naujus metus žengė versdamas kitą gyvenimo lapą – sausio viduryje vedė grožio procedūrų specialistę, modelį Gabrielę Donėlaitę. Pora Klaipėdoje susituokė po 6 metų draugystės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dviračių sporto žvaigždė Tomas Vaitkus po 6 metų draugystės susituokė su Gabriele Donėlaite

Greitai įsiplieskus meilei, greitai atėjo ir vestuvės. Aktorius Ramūnas Rudokas sausio pabaigoje sostinės santuokų rūmuose vedė perpus jaunesnę Justiną Žeimytę. Moteris amžiną priesaiką ištarė laukdamasi jųdviejų vaikelio – rugsėjį gimusio sūnaus Raido.

TAIP PAT SKAITYKITE: Širdžiai neįsakysi: aktorius Ramūnas Rudokas susituokė su perpus jaunesne Justina Žeimyte

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės vestuvių akimirka

Kovo pabaigoje Klaipėdos santuokų rūmuose susituokė aktorius, režisierius, Klaipėdos jaunimo teatro steigėjas Valentinas Masalskis (63) ir jo širdies draugė, „Kultūros fabriko“ vadovė Raimonda Laužikienė (55).

TAIP PAT SKAITYKITE: Klaipėdoje susituokė aktorius, režisierius V.Masalskis ir Kultūros fabriko vadovė R.Laužikienė

Buvęs „Žalgirio“ kapitonas ir ilgametis Lietuvos futbolo rinktinės gynėjas Deividas Šemberas pavasario viduryje vedė Oksaną Zlatkovaitę. Pora amžiną meilę prisiekę po 8-erių metų Neringoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vienas geriausių Lietuvos futbolininkų Deividas Šemberas susituokė su Oksana Zlatkovaite

Įsimylėję dar mokykloje, link altoriaus po klajonių ir abejonių jie atėjo tik po 12 metų. Balandžio pabaigoje Kauno Šv. Jurgio bažnyčioje garsus virtuvės šefas Matas Paulinas vedė mylimąją, „Saliono“ plaukų meistrę Rugilę Pečeliūnaitę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune – talentingojo virtuvės šefo Mato Paulino vestuvės: „Gyvenimas mums metė daug išbandymų“

Pekino olimpinių žaidynių medalininkas Mindaugas Mizgaitis saulėtą gegužės dieną džiaugėsi svarbia savo gyvenimo pergale. Prisiekęs meilę, imtynininkas susituokė su Simona Čelkonaite, kuri tuo metu jau laukėsi jųdviejų vaikelio – lapkritį gimusio sūnaus Emilio.

TAIP PAT SKAITYKITE: Olimpietis imtynininkas Mindaugas Mizgaitis susituokė su išrinktąja Simona Čelkonaite

Evelina Sašenko dėl savo mylimojo verslininko Giedriaus Statulevičiaus buvo iškart tikra. Vos susipažinę, jie greitai ir susižadėjo. O pavasario pabaigoje, po 2,5 metų draugystės, E.Sašenko už savo išrinktojo ištekėjo Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikoje. Ten, kur vyko jųdviejų pirmasis pasimatymas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Trakuose – Evelinos Sašenko vestuvės: „Prie šios bažnyčios įvyko pirmas mūsų pasimatymas“

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Evelinos Sašenko ir Giedriaus Statulevičiaus vestuvės
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Evelinos Sašenko ir Giedriaus Statulevičiaus vestuvės

Ledo ritulininkas Nerijus Ališauskas su Aiste Stepanavičiūte po penkerių metų draugystės pietų Italijoje, magiškoje Amalfio katedroje iškėlė tikras itališkas vestuves, kurių nuotraukos tiesiog gniaužia kvapą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ledo ritulininkas N.Ališauskas Italijoje vedė A.Stepanavičiūtę: „Tai buvo taip nuostabu, lyg sapnas“

Nakutis photography nuotr./Nerijus Ališauskas ir Aistė Stepanavičiūtė
Nakutis photography nuotr./Nerijus Ališauskas ir Aistė Stepanavičiūtė

Ledo ritulininko Arnoldo Boso ir jo mylimosios Žydrės Pakalniškytės gyvenime viskas vyksta atvirkščiai. Iš pradžių gimė didžiausias jų džiaugsmas, sūnus Herkus Rojus, tada – sužadėtuvės. Tuomet jiedu išsiruošė į medaus mėnesį, nors dar oficialiai nebuvo susituokę. O vasaros pradžioje pagaliau atėjo eilė ir vestuvėms. Pora po 5-erių metų draugystės susituokė Kauno rotušėje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ledo ritulio čempionato žvaigždė Arnoldas Bosas vedė Žydrę Pakalniškytę: meilės priesaika – girdint sūnui

„Colours of Bubbles“ vokalistas Julijus Aleksovas ir jo mylimoji, plytelių saloną turinti Rūta Jūrėnaitė su vasara pradėjo ir naują, itin jaudinantį gyvenimo etapą. Birželio 1-ąją pora romantiškai pajūryje, apsupti miškų ir tik artimiausių žmonių, vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Colours of Bubbles“ lyderis J.Aleksovas pajūryje susituokė su R.Jūrėnaite: „Nenorėjome pompastikos“

Po septynerių metų draugystės Vilniuje susituokė gydytojai, otorinolaringologai Darius Rauba ir Donata Šukyte. Lemtingąjį „taip“ birželio 16-ąją jie ištarė sostinės Santuokų rūmuose, o vedybinio gyvenimo pradžią paminėjo šventėje iki paryčių. Į kurią su svečiais vyko... dviem troleibusais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po piršlybų ant žirgo gydytojai Darius Rauba ir Donata Šukytė į vestuvių puotą vyko troleibusu

Ramūno Tangurio nuotr. /Dariaus Raubos ir Donatos Šukytės vestuvių akimirka
Ramūno Tangurio nuotr. /Dariaus Raubos ir Donatos Šukytės vestuvių akimirka

Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, kuri po 6 metų draugystės atvedė ir prie altoriaus. Švėkšnoje birželio pabaigoje susituokė Vilniaus „Ryto“ krepšininkas Arnas Butkevičius ir „Carolina make up studio“ vizažo meistrė Laurita Vilkaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Švėkšnoje susituokė „Ryto“ krepšininkas Arnas Butkevičius ir Laurita Vilkaitė: porą sužavėjo bažnyčia

Nėra geresnės progos pakrikštyti sūnų Joną nei Joninės. O jei jos beveik sutampa su pirmuoju gimtadieniu, o šiemet dar ir savaitgaliu – puiki proga švęsti. Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio jaunėlė dukra Monika Pranckietytė-Petraitė su vyru Žygimantu Petraičiu Tytuvėnuose pakrikštijo savo pirmagimį Joną, taip pat prisiekė vienas kitam amžiną meilę prieš Dievą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dviguba šventė V.Pranckiečio šeimoje: Tytuvėnuose – dukros vestuvės ir anūko Jono krikštynos

Dar tuomet, kai atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas slapta 2016-aisiais Vilniuje įregistravo civilinę santuoką, abu sakė – didžioji vestuvių šventė jų laukia ateityje. Galiausiai TA diena atėjo – pora vienas kitam amžiną meilę nusprendė prisiekti ir prieš Dievą, birželio 30-osios popietę jie dar kartą ištarė „taip“ Kauno katedroje. Pora medaus mėnesiui skrido į Tailandą.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaune – atlikėjos Vashos ir krepšininko R.Rutkausko vestuvės: pasirinko ypatingus liudininkus

Iki savo šventės „Šiaulių“ krepšininkas Ignas Vaitkus ir su įvairiais edukaciniais projektais dirbanti Monika Valčiukaitė nebuvo šventę vestuvių, net kaip svečiai. Tad jei jau dalyvauti, tai tik tokiose, kokias patys vadintų idealiomis – jiedu vienas kitam prisiekė amžiną meilę Jakiškių dvare, Joniškio rajone. Čia pat vyko ir vestuvių šventė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Krepšininko I.Vaitkaus ir M.Valčiukaitės vestuvės dvare: šventės stilių įkvėpė jaunikio kostiumas

Kartais sunku patikėti, kaip netikėta pažintis gali išsirutulioti į gražią draugystę, o atkaklumą meilėje vainikuoti dviejų laimingų žmonių santuoka. Panašiai nutiko ir paplūdimio tinklinio žvaigždei Monikai Povilaitytei. Teisinių paslaugų įmonės direktoriui Simui Paulikui ją išvydus per televizoriaus ekraną, Tytuvėnuose jis ją, besilaukiančią jųdviejų atžalos, galiausiai atsivedė ir prie altoriaus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tytuvėnuose ištekėjo tinklinio žvaigždė M.Povilaitytė: viskas prasidėjo nuo gerbėjo žinutės feisbuke

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Monikos Povilaitytės ir Simo Pauliko vestuvės
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Monikos Povilaitytės ir Simo Pauliko vestuvės

Jiedu susipažino prieš penkerius metus ir abu juos suvedė darbas. Tačiau tuomet vienas kitam simpatizuoti ėmę kolegos kažin ar tikėjosi, kad ta draugystė nuves iki altoriaus. Visgi galiausiai sostinės Šv. Jonų bažnyčioje LRT televizijos naujienų tarnybos žurnalistai Jovita Sukackaitė ir Giedrius Vitkauskas vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Televizijos žurnalistų J.Sukackaitės ir G.Vitkausko vestuvės: pažintis darbe kirto kaip žaibas

Penktadienį, liepos 13-ąją LNK „orų mergaitė“ Karolina Liukaitytė ir Vilniaus miesto Kiokušin karatė federacijos prezidentas Andrius Čelkis sostinės santuokų rūmuose oficialiai tapo žmona ir vyru. Vietoj kostiumo ir nuotakos suknelės pora dėvėjo... džinsus ir marškinėlius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./ Karolinos Liukaitytės ir Andriaus Čelkio vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./ Karolinos Liukaitytės ir Andriaus Čelkio vestuvių akimirka

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje susituokė „orų mergaitė“ Karolina Liukaitytė ir karatė treneris Andrius Čelkis

Raudonas „Ford Mustang“ kabrioletas, vestuvės Katedroje, vietoje nuotakos suknelės – nuotakos kostiumas – taip atrodė buvusios atlikėjos, renginių organizatorės Eleons Puidokaitės-Atlantos ir jos mylimojo verslininko Tado Bruzgilio vestuvės. Porą likimas suvedė ir skyrė 18 metų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniaus Katedroje – svajonių vestuvės: meilę prisiekė Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis

15min, Eglės Lekstutytės ir Dariaus Kučio nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis
15min, Eglės Lekstutytės ir Dariaus Kučio nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis

Jiedu vienas kitą vadina pirmąja ir vienintele meile. Įsimylėję dar būdami mokykloje, per gyvenimą ėjo visada drauge – kartu augo, mokėsi, pažino. Šis kelias galiausiai atvedė ir iki meilės altoriaus. Liepos pabaigoje Kauno arkikatedroje susituokė dainininkas, aktorius, šokėjas Martynas Kavaliauskas ir komunikacijos specialistė Rusnė Jankauskytė. Medaus mėnesiui pora rudenį išvyko į Turkiją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Martyno Kavaliausko ir Rusnės Jankauskytės vestuvės Kaune: meilės kelionė prasidėjo dar vaikystėje

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Martyno Kavaliausko ir Rusnės Jankauskytės vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Martyno Kavaliausko ir Rusnės Jankauskytės vestuvės

Susipažinę dar vaikystėje, jie kone 10 metų buvo tik draugai. Tačiau galiausiai modelis Deimantė Guobytė su biomedicinos teisininku, odontologijos klinikos savininku Luku Baranausku balandį susituokė praėjus lygiai metams po sužadėtuvių. O vasaros viduryje Trakuose meilę vienas kitam prisiekė ir bažnyčioje. Čia pat po atviru dangumi jie iškėlė didelę, prabangią ir veganišką puotą. Medaus kopinėti išvyko po poros mėnesių – išpildė sena svajonę Bahamose pasiplaukioti su kiaulytėmis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Modelio Deimantės Guobytės vestuvės: po kuklios šventės Klaipėdoje – veganiška puota Trakuose

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Deimantės Guobytės ir Luko Baranausko vestuvės
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Deimantės Guobytės ir Luko Baranausko vestuvės

Rugpjūčio pirmąją aktorius Andrius Bialobžeskis ir scenaristė Laura Kurlinskaitė savo artimą ryšį sutvirtino meilės priesaika Vilniaus santuokų rūmuose. Praktiška pora vestuves iškėlė per Lauros 41-ąjį gimtadienį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aktoriaus Andriaus Bialobžeskio ir Lauros Kurlinskaitės vestuvės: nuotakai – dviguba šventė

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Bialobžeskis ir Laura Kurlinskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Bialobžeskis ir Laura Kurlinskaitė

Boksininkas, buvęs olimpietis Evaldas Petrauskas vasarą Vilniaus Katedroje susituokė su savo išrinktąja Goda Sabastinavičiūte. Pora tuo metu laukė šeimos pagausėjimo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniaus katedroje – boksininko E.Petrausko vestuvės: vietoj gėlių prašė dovanoti loterijos bilietus

Prieš 2,5 metų Marija Vyšniauskaitė ir Ignacio Villar de Rohde susipažino Škotijoje, kur abu mokėsi Šv. Endriu universitete. Ji studijavo anglų literatūrą, jis – istoriją, abu priklausė katalikiškai bendruomenei. Pirmąkart jie susitiko Šiaurės Škotijos benediktinų vienuolyne – rekolekcijose. Nuo tada nebesiskyrė, o meilė juos atvedė iki altoriaus Vilniuje. Ceremonijos metu porai klarnetugrojo Marijos tėtis, garsus muzikantas Petras Vyšniauskas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Džiazo virtuozo Petro Vyšniausko dukros Marijos ir Ignacio vestuvės: Vilniuje – argentinietiška fiesta

Jauki elegantiška šventė su pašėlusiu pankroko prieskoniu. Taip būtų galima apibūdinti „G&G Sindikato“ nario Donato Juršėno-Donciavo ir muzikos grupių vadybininkės Vaidos Viršutytės vestuves. Po penkerių metų draugystės Kauno rotušėje vienas kitam prisiekę amžiną meilę jiedu tapo vyru ir žmona.

TAIP PAT SKAITYKITE: „G&G Sindikato“ nario Donciavo ir Vaidos Viršutytės vestuvės: jaunavedžių meilės liudininku tapo Lilas

Vilniuje turbūt nėra žmogaus, kuris nebūtų stabtelėjęs akimirkai ir nužiūrėjęs visada išskirtinai pasipuošusio pro šalį didžiaračiu senoviniu dviračiu riedančio Donato Dubausko. Visiškai kitokiu ritmu gyvenantis menininkas, sutikęs žaviąją raudonplaukę valtornistę Gretą Barkauskaitę, ir vestuves iškėlė visai netipines. Santuokų rūmuose ryškioji pora apsimainė baltų motyvais papuoštais žiedais. Į ceremoniją jie atriedėjo neatsiejamu atributu – didžiaračiais senoviniais dviračiais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Menininkas Donatas Dubauskas su valtorniste Greta į savo vestuves atriedėjo didžiaračiais dviračiais

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Donato Dubausko ir Gretos Barkauskaitės vestuvės
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Donato Dubausko ir Gretos Barkauskaitės vestuvės

Grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė ne vienerius metus draugams juokais kartojo – iki 30-ies ji ištekės. Kaip sakė taip ir padarė. Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje Viktorija prisiekė amžiną meilę širdies draugui Kęstučiui Arlauskui. Nuotaka nuostabią vilkėjo geros bičiulės Simonos Nainės kurtą suknelę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ištekėjo „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė: nuotakai suknelę kūrė Simona Nainė

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorijos Sutkutės vestuvės
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorijos Sutkutės vestuvės

Prieš penkerius metus Justė Navickaitė buvo pradedanti žurnalistė LRT televizijoje, o Antanas Tamošaitis čia atvyko atlikti vaizdo montažo režisieriaus praktikos. Palaipsniui kartu dirbdami jie taip "susimontavo" , kad kartu žengė ir link altoriaus Vilniuje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vestuvės kino tema: Justės Navickaitės ir Antano Tamošaičio meilė įsižiebė LRT montažo studijoje

Daug kam netikėtai ir slaptai žurnalistė, „Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė (38) Jiezne susituokė su Rio de Žaneiro parolimpiniu čempionu Mindaugu Biliumi.

TAIP PAT SKAITYKITE: Laidų vedėja Daiva Žeimytė ištekėjo už parolimpinio čempiono Mindaugo Biliaus

Technikos mokslų daktaro, žinomo šalyje verslininko Vlado Lašo dukra, „CGTrader“ įmonei vadovaujanti Dalia Lašaitė prieš trejus metus net nebūtų pagalvojusi, kad investuotojams iš Anglijos pristatydama Lietuvos startuolių organizacijas, susipažins su savo būsimu vyru. Tačiau vienoje iš kompanijų dirbęs Ignas Kamantauskas netruko pastebėti žavią verslininkę – taip užsimezgė iki altoriaus nuvedusi poros pažintis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ištekėjo Vlado Lašo dukra Dalia Lašaitė: su mylimuoju Ignu iškėlė „kosmines“ vestuves

Užkalbinta nepažįstamojo internete, knygų apžvalgininkė Nora Sudarytė į jį iš pradžių žiūrėjo nepatikliai. Bet buvusiam futbolininkui Mariui Žaliūkui tereikėjo gudriai prabilti apie knygas – jo simpatija kaip mat susidomėjo. Ir nuo tos akimirkos prasidėjo jų gyvenimo kelionė. Be jokių klausimų, abejonių, o tik su dideliu noru susituokti ir kurti didelę šeimą. Rugpjūčio 26-ąją jie šią svajonę ėmė pildyti – pora susituokė Kauno Šv.Jurgio Kankinio bažnyčios koplyčioje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Futbolininko M.Žaliūko ir N.Sudarytės vestuvės – koplyčioje, dainuojant I.Zasimauskaitei

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Noros Sudarytės ir Mariaus Žaliūko vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Noros Sudarytės ir Mariaus Žaliūko vestuvės

Tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Tačiau pasak „Mis Lietuva 2013“ nugalėtojos, krašto apsaugos savanorės Rūtos Elžbietos Mazurevičiūtės, santykiuose kur kas svarbiau laiko ir iššūkių patikrinti jausmai. O kai su antrąja puse surandi ramybę, galima kelti ir vestuves – vidury savaitės, per sužadėtuvių sukaktį, po penkerių metų draugystės, Rūta Elžbieta Nidoje susituokė su mylimuoju teisininku Mantu Pitkausku.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mis Lietuva R.Mazurevičiūtė ištekėjo už M.Pitkausko: vestuves iškėlė savo rojaus kampelyje – Nidoje

Rugsėjo pirmąją Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejaus kiemelis virto šventine erdve – čia humoristas Paulius Ambrazevičius ir programinės įrangos testuotoja Kristina Žalnieriūnaitė po šešerių metų draugystės nusprendė vienas kitam prisiekti amžiną meilę, čia, kur ir vienas kitą pirmąkart pamatė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Pauliaus Ambrazevičiaus ir Kristinos Žalnieriūnaitės vestuvės
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Pauliaus Ambrazevičiaus ir Kristinos Žalnieriūnaitės vestuvės

TAIP PAT SKAITYKITE: Pauliaus Ambrazevičiaus vestuvės po atviru dangumi: jaunavedžius sveikino komikų „grietinėlė“

Jei kas prieš dvejus metus būtų sakęs, kad jiedu vienas kitam prisieks amžiną meilę – jie būtų tik pirštais prie smilkinio pasukioję. Bet kaip sakoma – kai mažiausiai tikiesi, tikroji meilė ir ateina. Nuo likimo nepabėgę serialų žvaigždė, aktorius Edgaras Bechteris su mylimąja, mados srityje dirbančia Modesta Stonkute abiem magiškoje vietoje – prie Šventosios senojo molo – susituokė. O iškart po to iškėlė bohemišką šventę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Serialų žvaigždė Edgaras Bechteris su mylimąja susituokė jūros apsuptyje, prie Šventosios molo

Prieš ketverius metus netikėtai susipažinę, verslininkas Rytis Žvagulis ir grupės „Kristal“ narė Laura Navikaitė vienas kito taip ir nepaleido. Po dvejų draugystės metų romantiškai susižadėjo, o po dar dvejų – oficialiai tapo šeima. Rytis ir Laura amžiną meilę prisiekė Vilniuje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rytis Žvagulis susituokė su „Kristal“ nare Laura Navikaite: Žilvinas Žvagulis jau laukia anūkų

15min.lt nuotr./Laura Navikaitė ir Rytis Žvagulis
15min.lt nuotr./Laura Navikaitė ir Rytis Žvagulis

Aktorei Valdai Bičkutei ir dramaturgui, poetui Mindaugui Valiukui prireikė kone dviejų dešimtmečių, kad kadaise užsimezgusi graži draugystė peraugtų į meilę. Tačiau laikas patikrino jausmus – Vilniuje pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Savo šventę Valda ir Mindaugas pradėjo savo antruose namuose – Vilniaus mažajame teatre. Susitikę ten kartu su pačiais artimiausiais žmonėmis jie pėstute nužingsniavo iki Vilniaus arkikatedros. O iškart po to santuoką atšventė surengę koncertą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susituokė aktorė V.Bičkutė ir poetas M.Valiukas: iš Katedros – tiesiai į teatrą Gedimino prospektu

Luko Balandžio / 15min nuotr./Valda Bičkutė ir Mindaugas Valiukas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Valda Bičkutė ir Mindaugas Valiukas

Kartais užtenka vos metų, kad vienam dėl kito nekiltų jokių klausimų. Todėl nieko nelaukę, neatidėlioję, supratę, kad kartu nori praleisti visą gyvenimą, lengvaatletė, olimpietė Vaida Žūsinaitė ir baidarininkas, olimpietis Ričardas Nekriošius susituokė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Olimpiečių Vaidos Žūsinaitės ir Ričardo Nekriošiaus vestuvės: porą tuokė vienuolis – bėgimo entuziastas

Vizažistė-grimuotoja Greta Tarozaitė ir prodiuseris, kompanijos „Singing Fish“ direktorius Povilas Skaisgirys savo santykių istorijos nevadina meile iš pirmo žvilgsnio. Reikėjo laiko, kad abu suprastų – būtent tokio žmogaus abu visą gyvenimą ir ieškojo. O jau tada viskas dėliojosi savaime – bendri namai, juose apsigyvenęs šuo, sužadėtuvės ir galiausiai vestuvės – Šv. Jonų bažnyčioje Vilniuje pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kultinių serialų prodiuseris P.Skaisgirys vedė vizažistę G.Tarozaitę: pasirinko ypatingą bažnyčią

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius