Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite: „Netikėčiausios 2011-ųjų skyrybos“

2011 metai pramogų pasaulyje buvo permainingi: vienos poros tuokėsi, kitos, vadintos idealiomis, skyrėsi. Portalas 15min.lt atrinko dešimt garsiausiai nuskambėjusių įžymių porų skyrybų.
Eglė ir Juozas Liesiai
Eglė ir Juozas Liesiai / A.Kriščiūno nuotr.

Kviečiame balsuoti apklausoje ir išrinkti pačias netikėčiausias 2011 metų skyrybas.

Metų pradžioje visuomenę sudrebino žinia apie laidų vedėjos Eglės Skrolytės-Liesienės ir muzikanto Juozo Liesio skyrybas. Idealia laikyta šeima patikino, kad santykius išardė ne trečias asmuo. E.Skrolytė teigė, kad paskutiniu metu į savo sutuoktinį žvelgė ne kaip į mylimąjį, o kaip į kambarioką.

Indrė Stavickienė
Indrė Stavickienė

Rugsėjį buvo paviešinta žinia apie dar vienas netikėtas skyrybas – skirtingais keliais pasukti nusprendė dainininkas, dainų autorius Stanislavas Stavickis-Stano ir jo žmona Indrė Stavickienė. Stano vestuvės įvyko daugiau nei prieš trejus metus. Su šešeriais metais jaunesne žmona Stano yra susilaukęs sūnaus.

Į teismą su prašymu ištuokti kreipėsi kino ir teatro aktorius Vladas Bagdonas bei teatrologė Rūta Vanagaitė. Sutuoktiniai teigė jau seniai gyvenantys atskirai ir vienas kitam nekelia jokių pretenzijų.

Muzikos atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia jau kuris laikas tai skyrėsi, tai taikėsi su mylimuoju Radvilu Bubeliu. Garsiai žiniasklaidoje nuvilnijo ir Radvilo dovanoto sužadėtuvių žiedo skandalas. Mia galų gale nusprendė padėti tašką šioje epopėjoje – R.Bubelis netgi patvirtino, kad ji jau susitikinėja su kitu vyru. 

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir buvęs jos mylimasis verslininkas Radvilas Bubelis
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir buvęs jos mylimasis verslininkas Radvilas Bubelis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Daiva Anužytė-Kasiulaitienė
Daiva Anužytė-Kasiulaitienė

Metų pabaigoje pasklido žinia, kad „Mis Lietuva 1996“ laimėtoja, laidų vedėja Daiva Anužytė-Kasiulaitienė rengiasi skirtis su vyru, verslininku Petru Kasiulaičiu. Dviejų dukrų su žmona susilaukusiam P.Kasiulaičiui toks sutuoktinės noras pasirodė netikėtas – vyras prisipažino besiviliantis išsaugoti santuoką.

Rudenį paaiškėjo, kad subyrėjo viena idealiausių laikyta verslininko ir dainininko Edmundo Štengerio-Mundžio ir Violetos Štenger santuoka. Vyras atskleidė, kad iki šios žinios paviešinimo su žmona neformaliai buvo išsiskyręs maždaug metus.

TV3 nuotr./Mundis su žmona Violeta
TV3 nuotr./Mundis su žmona Violeta
Agnė Jagelavičiūtė ir Oskaras Koraunovas
Agnė Jagelavičiūtė ir Oskaras Koršunovas

Rugsėjį žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad išsiskyrė buvusios laidų vedėjos Agnės Jagelavičiūtės ir režisieriaus Oskaro Koršunovo keliai. Niekada oficialiai apie savo santykius nekalbėję mylimieji po skyrybų liko gerais draugais ir iki šiol bendrauja darbo klausimais. Galbūt jųdviejų jausmai atsinaujins?..

Rodos, dar visai neseniai įspūdingų formų verslininkė, buvusi „Misis Lietuva“ konkurso dalyvė Erika Santos džiūgavo sukūrusi laimingą santuoką su Amerikoje gyvenančiu lietuvių verslininku  Linu Toli, kai spaudą pasiekė naujiena apie sutuoktinių nesutarimus. Audringų skyrybų metu moteris savo vyrą apkaltino smurtavus.

Meda Anaya ir Vėjas Anaya
Meda Anaya ir Vėjas Anaya

Vasaros pabaigoje paaiškėjo, kad po metus trukusios santuokos išsiskyrė modelių agentūros „Image Group“ bendraturtė Meda Jonaitytė ir televizijos „Tele-3“ įkūrėjos Liucijos Baškauskaitės sūnus, buvęs krepšininkas Vėjas Anaya. Nors ir susituokusi, pora gyveno atskirai – Meda rūpinosi savo verslo reikalais Lietuvoje, o jos vyras Los Andžele treniravo mažuosius sportininkus ir dirbo su sutrikusio vystymosi vaikais.

Visuomenę pasiekė dar viena netikėta žinia – su gyvenimo draugu, vienu iš „Mados infekcijos“ organizatorių Mindaugu Morkūnu skiriasi kita modelių agentūros „Image group“ savininkė Renata Mikailionytė.  Prieš kelerius metus su mylimuoju M.Morkūnu sūnaus susilaukusi R.Mikailionytė skyrybų fakto nekomentuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius