Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsigandusi atlikėja Mia bandė pabėgti iš „Atspėk, kas dėžėje“ filmavimo: „Aš negaliu“

15min ir toliau tęsia kiekvieną savaitę vis didesnio populiarumo sulaukiantį projektą „Atspėk, kas dėžėje“, kur žinomi pramogų pasaulio atstovai privalo išbandyti savo drąsą. Ir nors vieni su šiuo išbandymu susidoroja kiek lengviau, panišką gyvačių baimę jaučiančiai atlikėjai Vilijai Pilibaitytei-Miai sekėsi sunkiai – ji bandė pabėgti iš studijos.
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Donata Virbilaitė
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Donata Virbilaitė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Naujausioje „Atspėk, kas dėžėje“ laidoje dalyvauja dvi geriausios draugės, atlikėjos Vilija Pibilaitytė-Mia ir Donata Virbilaitė. Jos, kaip ir visi kiti projekto dalyviai, laidos taisykles sužinojo tik atvykusios į studiją. Tik pamačiusios paslėptą dėžę draugės pradėjo klykti, o Mia net bandė pabėgti.

Kaip joms sekėsi visos laidos metu? Ar Mia susidorojo su savo baime? Ir ar draugės atspėjo, kas slepiasi dėžėje – tai pamatysite naujausioje 15min projekto „Atspėk, kas dėžėje“ serijoje.

Išvyskite naujausią laidą čia:

VIDEO: Išsigandusi atlikėja Mia bandė pabėgti iš „Atspėk, kas dėžėje“ filmavimo

Siūlome nepraleisti „nepavykusių kadrų“ serijos, kuri tikrai kiekvienam sukels juoko audrą. Taip pat – atlikėjų Monikos Linkytės ir Monikos Marijos Paulauskaitės premjeros, kuri taip pat baigėsi neapsakomais klyksmais.

Laidoje įsiamžino ir stilistų duetas „ŠaŠa“, „Zip FM“ duetas Orijus Gasanovas su Simona Albavičiūte-Bandita. Savo drąsą bandė ir niekada nenustygstantys draugai Naglis Bierancas ir Marija Grabštaitė. Laidoje taip pat dalyvavo Ironvytas su atlikėja Dileta Meškaite, o kalėdiniame iššūkyje sudalyvavo ir Monika Šalčiūtė su savo mylimuoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius