Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiskyrė 1100 laidų ZIP FM ir „Radiocentro“ eteryje sukūręs Gedo ir Timūro duetas

Kalendorinę žiemą ZIP FM pasitinka pokyčiais programoje. Po puspenktų metų darbo drauge, skiriasi šios radijo stoties duetas – Gedas Saročka ir Timūras Augucevičius. Vyrai tiesioginiame ZIP FM eteryje sukūrė apie 600 laidų, dar bene tiek bičiuliai sugeneravo dirbdami „Radiocentre“.
Gedas Saročka ir Timūras Augucevičius
Gedas Saročka ir Timūras Augucevičius / Nendrės Žilinskaitės nuotr.

„Duetas skambėjo labai gerai. Tai buvo mūsų radijo stoties desertas. Tačiau vyrams prireikė gryno oro, pokyčių, naujovių. Džiaugiuosi, kad abu liko ZIP FM ir toliau kurs gerą produktą“, – sako ZIP FM laidų vedėja ir programų direktorė Ieva Kakariekaitė.

Būtent ji tapo naująja Timūro partnere ryto laidoje „ZIP rytas“. Iškart po jų eteryje pasirodys Gedo ir Eglės Kernagytės-Dambrauskės duetas.

Iširus Gedo ir Timūro duetui, beveik metus ZIP FM eteryje dirbanti Eglė Jurgaitytė „užsidirbo“ autorinę laidą. Ją radijo stoties klausytojai girdės darbo dienomis nuo 14 iki 16 val.

Sauliaus Čirbos nuotr. /Gedas Saročka ir Eglė Kernagytė
Sauliaus Čirbos nuotr. /Gedas Saročka ir Eglė Kernagytė

„1100 laidų. Skaičius įspūdingas. Matant jį norisi sau pačiam per petį paplekšnoti. Bet norisi ir naujų potyrių, pasitikrinti kaip skambame su kitais kolegomis. Aš ir Eglė Kernagytė.... sakyčiau, svajonės pildosi. Esame pasiruošę kitam 1100“, – juokiasi G.Saročka.

Sauliaus Čirbos nuotr. /Timūras Augucevičius ir Ieva Kakariekaitė
Sauliaus Čirbos nuotr. /Timūras Augucevičius ir Ieva Kakariekaitė

„Aš džiaugiuosi kolegų sėkme. Gedas su Egle Kernagyte dabar turi savo laidą ir sužibės dar labiau. Eglės Jurgaitytės sėkme radijuje aš neabejoju. Ji labai talentinga.

Tas rytinis meilės ir pozityvumo inkubatorius, kurį mes buvome sukūrę savo trijulėje, užaugino visus iki šio momento, kai mus mėgstantys klausytojai gali dar labiau mėgautis ZIP FM visą dieną. Šie pokyčiai yra tik į gera“, – sako T.Augucevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius