Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Išsiskyrė Agnė ir Artūras Zuokai: turtą pasidalijo 90 proc. jam ir 10 proc. jai

Agnė ir Artūras Zuokai jau gali oficialiai nebevadinti vienas kito sutuoktiniais. Kaip 15min patvirtino pati A.Zuokienė, pastaruoju metu prisistatanti Andriulytės pavarde, šis teisminis procesas jau baigtas.
Agnė Zuokienė ir Artūras Zuokas
Agnė Zuokienė ir Artūras Zuokas / 15min nuotr.

Paskutinis Zuokų skyrybų bylos posėdis Vilniaus miesto apylinkės teisme įvyko pirmadienio vakarą.

„Buvo priimtas sprendimas, kuriuo santuoka nutraukta bendru sutarimu ir patvirtinta kartu sudaryta taikos sutartis. Kadangi byla buvo nagrinėjama uždaruose posėdžiuose, detalesnė informacija neteikiama“, – 15min antradienio rytą teigė Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė ryšiams su žiniasklaida ir visuomene Gintarė Vosyliūtė.

Teismo sprendimas dar gali būti apskųstas per 30 darbo dienų.

Žinią apie nutrauktą santuoką 15min plačiau pakomentuoti sutiko pati A.Andriulytė, atskleidusi ir kaip buvo išspręstas turto pasidalijimo aspektas.

„Situacija win-win. Artūras išeina iš santuokos ne su 50, o su 90 proc. šeimos turto, o aš ne su 5 proc., o su 10 proc. oficialaus, iki 2000 m., kai jis tapo meru, turėto turto. Visas užbalansinis turtas taip pat liko jam. Bet man svarbiausia yra laisvė, galimybė dirbti, kurti ir, jei jis daugiau manęs nebepersekios, aš būsiu laimingiausias pasaulyje žmogus.

Gaila tik vieno, kad jis ir iš skyrybų susuko aferą su fiktyviais akcijų ir fiktyviais turto pardavimais, fiktyviomis užbalansinėmis skolomis, šeimos turto su gyvu žmogumi pardavimu. Bet trileris baigėsi. Aš noriu tik ramybės. Visgi, apmaudu, kad taip besielgdamas jis apgavo ne tik mane, bet ir mūsų vaikus“, – teigė Agnė, patvirtindama, kad skyrybos jau oficialiai įvyko.

Jos teigimu, gyvenimas tęsiasi ir ji dabar jau buvusiam vyrui linkinti kuo geriausios kloties, tačiau „sąžiningiems žmonėms siūlau neturėti su juo, kaip fantastiškai genialiu manipuliatoriumi, jokių reikalų“.

Tuo metu su A.Zuoku 15min susisiekti antradienio rytą nepavyko.

15min primena, kad kalbos apie Agnės ir Artūro Zuokų skyrybas pasitvirtino praėjusių metų metų birželio viduryje, kai 15min pranešė, kad pradėtas oficialus skyrybų procesas. Tuomet paaiškėjo, kad skyrybų iniciatorė – A.Zuokienė.

Tai buvo pirmoji santuoka tiek Agnei, tiek Artūrui. Jiedu kartu praleido daugiau nei 25 metus, turi tris vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius