Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtiniai filmo „Tarp mūsų berniukų“ tęsinio kadrai – „Comic Con Baltics“ renginyje

Gruodžio 2-3 dienomis Vilniuje vyksiančiame populiariosios kultūros renginyje „Comic Con Baltics“ daug dėmesio bus skiriama išskirtinių, dar niekur nerodytų Lietuviškų filmų pristatymams. Dar nematytus kadrus renginio lankytojams parodys ir populiariausio metų filmo „Tarp mūsų berniukai“ tęsinio „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ kūrėjai. 
„Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ akimirka
Leonardas Pobedonoscevas / Filmo kūrėjų nuotraukos

Praėjusiais metais Kęstučio Gudavičiaus režisuota komedija tapo populiariausiu ir pelningiausiu visų laikų lietuvišku filmu. Tęsinyje žiūrovai su jau pažįstamais berniukais Audriumi Bružu, Leonardu Pobedonoscevu, Kirilu Glušajevu ir Mantu Vaitiekūnu vėl pasiners į naują nuotykį.

Turbūt daugeliui, klasės susitikimas asocijuojasi su ramiais pokalbiais, dalinantis mokyklos laikų prisiminimais, o ne apsilankymu vaisingumo klinikoje ar naktiniame klube. Tačiau berniukai nebūtų berniukais, jei jų nuotykiai būtų įprasti ir ne komiški. Tai nėra tiesioginis pirmojo filmo tęsinys, todėl juo mėgautis galės ir su pagrindinių herojų nuotykiais nesusipažinę žiūrovai.

Filmo kūrėjų nuotraukos/Leonardas Pobedonoscevas ir Mantas Vaitiekūnas
Filmo kūrėjų nuotraukos/Leonardas Pobedonoscevas ir Mantas Vaitiekūnas
Filmo kūrėjų nuotraukos/„Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ akimirka
Filmo kūrėjų nuotraukos/„Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ akimirka

Šiame filme apstu komiškų situacijų, kuriose išbandomas herojų vyriškumas, taikliai ir su humoru parodoma, ką iš tiesų veikia vyrai, kai nemato jų žmonos. Tačiau filmo prodiuseris Mantvidas Žalėnas sako, kad tai bus ne tik linksmybių, juoko ir šmaikščių situacijų kupina istorija, bet ir kelionė po personažų gyvenimus.

„Juk klasės susitikimo metu labai lengva pradėti kvestionuoti savo gyvenimo pasirinkimus ir pasiekimus. O šios istorijos esmė ir yra blogi pasirinkimai bei jų pasekmės. Manau, kad šiame filme daugelis žmonių galės pasijuokti ir galbūt pasidžiaugti, kad tai ne jie, atsidūrę šiose situacijose“, – teigia prodiuseris.

Filmo kūrėjų nuotraukos/„Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ akimirka
Filmo kūrėjų nuotraukos/„Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ akimirka

Filmo premjera numatoma gruodžio pabaigoje, tačiau išskirtines ištraukas filmo kūrybinė komanda parodys populiariosios kultūros „Comic Con Baltics“ renginyje. Be Lietuvos kino atstovų renginyje „Comic Con Baltics“ pasirodys ir užsienio filmų ir televizijos aktoriai, svečiai iš komiksų ir kino pasaulio. Žiūrovai bus kviečiami iš arčiau pamatyti, kaip kuriamas kinas, sudalyvauti diskusijose su aktoriais, prodiuseriais ir kitais kino industrijos atstovais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius