-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Išskirtinio balso savininkei LNK talentų šou „2 minutės šlovės“ pakeitė gyvenimą

LNK talentų šou „2 minutės šlovės“ paskutiniame pusfinalyje emocijos liejosi per kraštus. Į finalą patekusi kaunietė Kristina Biskaševskaja aistringai džiaugėsi: „Pagaliau pavyko! Žiauriai džiaugiuosi. Aš – finale! Net jei projekte nenugalėsiu, aš jau daug ką laimėjau!“
Kristina Biskaševskaja
Kristina Biskaševskaja / LNK nuotr.

Aštuoniolikmetė Kristina LNK talentų šou dalyvavo ir pernai. Jau tuomet vokalistams itin griežta ir reikli Violeta Tarasovienė pastebėjo merginos talentą: „Aš didžiuojuosi, kad Lietuvoje yra tokių balsų. Tu šaunuolė“. Ir nors tada Kristinai nepavyko pasiekti superfinalo, jos gyvenimas stipriai pasikeitė.

„Mano gyvenimas apsivertė 180 laipsnių po to, kai pasirodžiau „2 minutės šlovės“. Praėjusiais metais, kuomet nepatekau į finalą, prisipažinsiu, šiek tiek nuliūdau. Tačiau netrukus sulaukiau skambučio ir neįtikėtino pasiūlymo – pritarti Merūnui „Eurovizijos“ konkurse. Ir tuomet traukinys pajudėjo,“ – pasakojo Kristina.

Praėjusią vasarą Kristina Biskaševskaja dalyvavo Ispanijoje vykusiame konkurse „Opus“, kur savo grupėje užėmė pirmąją vietą. Dabar jau pusę metų mergina dainuoja Raigardo Tautkaus vadovaujamame Kauno Šampaniniame chore.

Kristina šiuo metu yra dvyliktokė, o po mokyklos ji svajoja stoti į Lietuvos muzikos akademijos vokalo specialybę ir tapti profesionalia dainininke: „Gyvenu muzika ir svajoju tapti pasaulyje garsia atlikėja. Mano charakteris ramus, bet stiprus ir temperamentingas, ne kartą teko daužyti galva į  sieną, tad aš tikrai pasieksiu tai, ko trokštu. Projektas „2 minutės šlovės“ kartą jau pakeitė mano gyvenimą, kas žino, gal pakeis dar kartą“, – entuziazmu tryško finalininkė.

Kartu su Kristina į „2 minutės šlovės“ finalą pateko fleitininkas Andrius ir merginų grupė „Diamonds“, kurioms vadovauja Daina Bilevičiūtė. Šeštajame pusfinalyje triumfavusios „Daimonds“ merginos dabar jau užtikrintai įsitvirtino projekto finale, nors po pirmojo pasirodymo jos publikai neįtiko ir į projektą grįžo tik Algiui Ramanauskui vetavus publikos nuomonę.

Jau šį sekmadienį talentų šou „2 minutės šlovės“ suteiks galimybę visiems nespėjusiems sudalyvauti atrankose paskutinį šansą – galimybę parodyti Lietuvai savo talentą ir pakovoti dėl pagrindinio projekto prizo – 40 tūkstančių litų.

Laidoje taip pat pasirodys ir komisijos vetuotieji – žmonės, kuriems antrą šansą suteikė komisija: tai merginų grupė „Faja“ iš Alytaus, Giedrius Pradkelis ir vilnietės „Hey“ merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius