Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iššūkis į TV eterį grįžusiai Jurgitai Jurkutei: laidą vesti teko kamuojant peršalimui

Pirmąją pavasario dieną LRT studijoje vyko muzikinio projekto „Du balsai – viena širdis“ filmavimas, kurio vedėjais tapo į eterį sugrįžusi Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir vedėjo duonos dar neragavęs akordeono virtuozas Martynas Levickis.
Martynas Levickis ir Jurgita Jurkutė-Širvaitė
Martynas Levickis ir Jurgita Jurkutė-Širvaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jurgita Jurkutė-Širvaitė į TV eterį grįžo po pertraukos. Praėjusių metų kovo pabaigoje aktorė, renginių ir televizijos laidų vedėja J.Jurkutė-Širvaitė su vyru, verslininku Ryčiu Širvaičiu susilaukė pirmagimės, todėl savo profesinę veiklą TV eteryje buvo pristabdžiusi.

Į ketvirtadienio vakarą vykusį pirmąjį projekto „Du balsai – viena širdis“ filmavimą J.Jurkutė-Širvaitė atvyko kamuojama peršalimo. Prieš laidos įrašą užkulisiuose Jurgita teigė, kad yra labai užkimusi, tačiau tai jai nesutrukdė sklandžiai vesti laidos.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Jurgita Jurkutė-Širvaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Jurgita Jurkutė-Širvaitė

Dėl užkimusio balso prieš filmavimą J.Jurkutė-Širvaitė atsiprašė ir susirinkusių žiūrovų: „Palaikykite mus – Martynas šiandien debiutuos kaip vedėjas. Man irgi bus debiutas, nes pirmą kartą eteryje būsiu šnabždanti vedėja“.

Vis dėlto prikimęs balsas Jurgitai kojos nepakišo ir su M.Levickiu jai puikiai sekėsi pradėti pirmąją laidą – jiedu, kartu su muzikinio šou komisijos nariais, nepriekaištingai atliko Mikalojaus Noviko dainą „Dainuokim po du“.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Levickis ir Jurgita Jurkutė-Širvaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Levickis ir Jurgita Jurkutė-Širvaitė

„Pertraukos gyvenime, kaip ir sporte, labai reikalingos ir naudingos. Jos suteikia galimybę iš šono pažvelgti į tai, kas vyksta žaidimo ar, šiuo atveju, gyvenimo aikštelėje. Atsikvėpti. Ir grįžti“, – anksčiau apie darbą naujame televizijos projekte kalbėjo J.Jurkutė-Širvaitė.

Muzikiniame projekte „Du balsai – viena širdis“ rungsis šeimyniniai duetai. Projekto filmavime taip pat dalyvavo komisijos narių kėdes užėmę Arūnas Valinskas, Dovilė Filmanavičiūtė ir Katažina Zvonkuvienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į televiziją grįžtanti Jurgita Jurkutė-Širvaitė: „Pertraukos gyvenime labai naudingos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius