Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Iššūkyje kaime“ bręsta simpatijos: Lina ir Rokas – pirmoji pora?

Jau per pirmąsias savaites didelio gerbėjų dėmesio sulaukusio TV realybės šou „Iššūkis kaime“ žiūrovams ne paslaptis, kad tarp projekto dalyvių rezgamos intrigos ir kyla pykčiai. Tačiau čia netrūksta ir simpatijų bei naujai užsimezgančių jausmų. Vos įsibėgėjus šou savo prielankumą vienas kitam atvirai rodo policijos tyrėja iš Panevėžio Lina ir aukštaūgis palangiškis Rokas.
Rokas Zulkus ir Lina Lukoševičiūtė
Rokas Zulkus ir Lina Lukoševičiūtė / tomasfoto.lt nuotr.
Temos: 2 Rokas Pora

Praėjusioje laidoje patys dalyviai pasiskirstė į dvi komandas – „lovų“ ir „šieno“, tad nenuostabu, kad tarp komandos narių stiprėja draugystės ar kyla simpatijos. Jau nuo projekto pradžios dalyviai šnabždasi, kad vienoje „lovų“ komandoje esantys Lina ir Rokas vis kartu ir kartu.

„Nežinau ar čia juokais jie bendrauja, bet yra tas, aš pastebėjau, kad jie netyčia nueina kažkur, ar praustis. Taip gaunasi, nežinau ar čia sutapimai, ar kažkas vyksta“, – apie abipuses Roko ir Linos simpatijas šį šeštadienį „Iššūkis kaime“ laidoje kalbės žvaigždžių kirpėjas Robertas.

tomasfoto.lt nuotr./„Iššūkis kaime“ dalyvis Rokas Zulkus
tomasfoto.lt nuotr./„Iššūkis kaime“ dalyvis Rokas Zulkus

Pats Rokas tikina, kad jokių romantiškų jausmų tarp jų nėra, tačiau neneigia, kad Lina iš visų realybės šou merginų jam patinka labiausiai: „Visi tą sako, bet taip yra, kad taip sutapo tiesiog. Mes atvažiavom pirmomis dienomis ir užduotys liko taip, kad visi išsiskirstė poromis ir mes su Lina. Aš galiu pasakyti taip, kad iš visų trijų merginų fainiausia yra Lina. Ji ir bendrauja, ir tokį humorą turi, ir man tas jos labai akcentas patinka Panevėžio.“

Nejaugi vaikinas televizijos pagalba atrado ne tik niekada nematytą seserį, bet ir suras antrąją pusę? Tačiau Rokas tokias kalbas neigia, mat tiek jis, tiek Lina ateidami į projektą namie paliko antrąsias puses: „Lina turi vaikiną, o aš turiu simpatiją. Tai reikia suprasti tokį dalyką, kad kažkam tai tikrai nepatiks. Aš kalbu ir apie Linos antrą pusę, ir apie savo draugę.“

tomasfoto.lt nuotr./„Iššūkis kaime“ dalyvė Lina Lukoševičiūtė
tomasfoto.lt nuotr./„Iššūkis kaime“ dalyvė Lina Lukoševičiūtė

Kaip toliau klostysis Linos ir Roko santykiai neaišku, tačiau vaikinas kiekvieną kartą išgirdęs klausimą apie žaviąją policijos tyrėją nurausta. Juo labiau, kad projekto dalyviai kalba, jog eteryje pasirodžius pirmajai realybės šou laidai, Lina išsiskyrė su savo draugu.

VIDEO: Ar realybės šou „IššŪKIS kaime“ užgimė pirmieji jausmai?

Nuotykių realybės šou „Iššūkis kaime“ TV3 žiūrovus nukelia į tikrą lietuvišką kaimą. 10 skirtingo amžiaus, profesijų ir charakterių dalyvių apsigyvens žaliame, jaukiame, šienu kvepiančiame kaime Šakių rajone.

Bebaimių drąsuolių kasdienybė – sunkūs darbai ir rungtys nuo ankstyvo ryto, o įvykdžius užduotis – smagios vakaronės.

Kiekvieną projekto dalyvių žingsnį seka filmavimo kameros, kurios nepraleisdžia nė vienos jų gyvenimo akimirkos, pradedant darbais, baigiant santykių vingiais. Pergalę išplėšęs dalyvis pelnys ne tik nugalėtojo titulą, bet ir naują automobilį „Ford Fiesta“. Projektą „Iššūkis kaime“ ves televizijos laidų vedėjas, humoristas Vitalijus Cololo ir visus ūkio darbus puikiai išmanantis ūkininkas Jonas Pranaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius