-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

I.Starošaitės ir Vilniaus choro pasirodyme: Marilyn Monroe, muzikos instrumentais virtę balsai ir persirengę moterimis vyrai

„Chorų karų“ dalyviai šeštadienio pasirodymams ruošiasi kaip įmanydami. Nuotaikinga tema skirta vaidybiniams ir animaciniams filmams, ne vieną privertė pasukti galvą ir kuo labiau sudominti žiūrovus. Irenos Starošaitės suburtas Vilniaus choras savo pasirodymui pasirinko kultinį Billy Wilderio filmą „Džiaze tik merginos“ su Marilyn Monroe. Žaviosios blondinės vaidmuo atiteks choro solistei Kotrynai Jonutaitei, vyrai nepabūgs pasipuošti moteriškais drabužiais, o kai kurie dalyviai intrumentines partijas atliks itin išradingai – muzikuos burna.
Irena Starošaitė ir Vilniaus choras
Irena Starošaitė ir Vilniaus choras / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Irena Starošaitė ir Artūras Novikas nusprendė, kad choro balsai gali daug ką ir todėl šio šeštadienio vakaro dalyviai ne tik dainuos, bet ir gros burnomis“, – pasakoja TV3 projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Jurgis Brūzga atliks būgnų solo, o Viktorija Gužytė išgaus triūbos garsą.

„Chorų karų“ stilistei Vilniaus choristų pasirinkimas sukėlė taip pat nemažai rūpesčių – vyrams išrinkti moteriškus drabužius.

„Drabužius nuomosime iš karnavalinių drabužių salonų. Dalyviai atrodys tikrai linksmai, įdomu kaip žiūrovai atskirs kur moterys, o kur užsimaskavę vyrai“, – šypsosi choristu stiliumi besirūpinanti Kristina Mališauskienė.

Pati Vilniaus choro žvaigždė dar nenusprendė kokį vaidmenį turės šio šeštadienio pasirodyme. Gali būti, kad Irena net nedainuos, o taps šio nuotaikingo numerio dirigente.

Intriguojantis „Chorų karų“ šou – šį šeštadienį, sausio 30 dieną, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius