Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjusi Irūna Puzaraitė pakeitė prioritetus: „Tikrai svajoju apie šeimos pagausėjimą“

Vasaros pradžioje ištekėjusi dainininkė, televizijos laidų vedėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė pastaruoju metu viešumoje rodosi retai. Tačiau antradienio vakarą dalyvauti naujos parduotuvės „Stylish Paw“ atidaryme ji susigundė – į renginį atlydėjo savo sesę Inetą.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė
Irūna Puzaraitė-Čepononienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Parduotuvės atidaryme I.Puzaraitė-Čepononienė su būriu kitų žinomų moterų, tarp kurių – ir jos sesuo Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, modelis Simona Starkutė, komunikacijos specialistė Justina Stambrauskaitė, atlikėja Akvilė Matukaitė, „orų mergaitė“ Karolina Liukaitytė bei daugelis kitų – domėjosi lietuviškos mados naujienomis, o kai kurios ir pasinaudojo proga padėti beglobiams gyvūnams.

Renginio metu bendraudama su Žmonės.lt I.Puzaraitė-Čepononienė neslėpė džiaugsmo radusi progą šitaip atsikvėpti: juk vasarą laisvo laiko ji turi visai ne daug, mat koncertai veja vienas kitą.

Tiesa, didžiąją dienos dalį ji tikina nuolat praleidžianti ne ant scenos, o kelyje – juk tie koncertai vis išpuola skirtinguose Lietuvos galuose...

O ir atėjus rudeniui mažesnio krūvio Irūna nesitiki, mat jau suplanuoti ne tik pasirodymai muzikinėje scenoje, bet ir televizijoje.

„Grįžtu į „KK2 Penktadienį“. Ten, ko gero, bus permainų – jau trečiadienį laukia pirmasis filmavimas, o žinia, kad mūsų kolegė Ugnė Skonsmanaitė išėjo iš darbo. Likome trise... Galbūt net bus išbandymų. Nežinau, ar kas nors Ugnę ten pakeis. Bet man būtų visai smagu turėti naują kolegę – nauji vėjai būtų gerai“, – svarstė I.Puzaraitė-Čepononienė.

Vis dėlto po vestuvių Irūna linkusi savo prioritetus kiek perdėlioti. „Planų turiu gražių, bet nežinau, kaip viskas bus. Tikrai svajoju apie šeimos pagausėjimą. Kad būtų pagaliau... Pirmenybę noriu teikti šeimai, o ne darbui“, – šypsosi žinoma moteris.

Po vestuvių pasikeitė prioritetai. O santykiai su mylimuoju? „Santuokinis gyvenimas labai geras, bet niekaip nerandu daugiau laiko savo šeimai, nes, kaip žinia, vasara atlikėjams būna darbingas metas. Tiek tų ir permainų susituokus... Žinau tik tiek, kad vyras mane vesti buvo tvirtai apsisprendęs, – juokiasi Irūna. – Kartu esame dešimt metų, taigi esminių pokyčių susituokus neįvyko.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Ineta Puzaraitė-Žvagulienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Irūna Puzaraitė-Čepononienė ir Ineta Puzaraitė-Žvagulienė

Bet ar Rokas nepyksta, kad Irūna vis darbe ir darbe? „Abu esame tiek užsiėmę, kad nė neturime laiko pagalvoti, kad kažkurio nėra namuose. Kol vieno nėra namie, kito irgi nėra... Abu esame pilni veiklos, ir ieškome laiko susitikti. O tada, kai susitinkame, tos valandos būna labai saldžios“, – šypsosi.

Ir pasikeitusio statuso – žmonos – ji tikina perdėm nesureikšminanti: „Vienas kito juk taip nevadiname – nesakome, kad aš esu žmona, o jis – vyras.“

Žmonės.lt primena, kad už mylimojo Roko Čepononio I.Puzaraitė ištekėjo birželio viduryje: pirmiausia santuoką jiedu įregistravo Druskininkų santuokų rūmuose, vėliau surengė bažnytinę ceremoniją Švč. Trejybės bažnyčioje Liškiavoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Irūna Puzaraitė Druskininkuose ištekėjo už mylimojo kariškio Roko Čepononio

TAIP PAT SKAITYKITE: Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis susituokė ir Liškiavos bažnyčioje: jaunikis – su kariškio uniforma

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius