Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Itališka Karinos Jeremian šeimos šventė: sūnaus krikštatėviais tapo Martynas ir Viktorija Pociai

Įkvėpta kelionės po Italiją, šokėja Karina Jeremian-Daniškevičė nusprendė bent vienai dienai visus savo artimuosius nukelti į šį žavingąjį Viduržemio regioną. O ir data pasitaikė ypatinga – aštuonetais paženklintą rugpjūčio 8-ąją kartu su vyru Mantu Daniškevičiumi jie surengė tikrą itališką šventę – vienoje gražiausių Vilniaus bažnyčių pakrikštijo 1,5 metų sūnų Armandą.
Martynas ir Viktorija Pociai, Karina ir Mantas Daniškevičiai su vaikais
Martynas ir Viktorija Pociai, Karina ir Mantas Daniškevičiai su vaikais / Vaidos Markevičiūtės nuotr.

Pastaruosius metus šokėja Karina Jeremian-Daniškevičė ant parketo sukosi retai. Visą savo dėmesį ji skyrė dviem vaikams – penkerių Kamilei ir 1,5 metų Armandui. Pasak moters, šeimyninis gyvenimas jai labai patinka, o dar kai sūnus – itin ramus, tai motinyste ji visą laiką tiesiog mėgaujasi.

„Gimus dukrai, bemiegių naktų dažniau pasitaikydavo. Bet žinoma, tai buvo pirmas vaikas, reikėjo prisitaikyti, pakeisti savo gyvenimo būdą. Todėl su antru vaiku gana lengva, Armandas labai geras. Jis beveik neverkia – kaip tikras vyras pravirksta tik tada, kai nori valgyti“, – 15min juokėsi Karina Jeremian-Daniškevičė.

Savo aistros, šokių ant parketo, Karina jau spėjo pasiilgti, todėl po truputį grįžta į aikštelę. Tačiau ji ir toliau žada didžiąją laiko dalį skirti savo atžaloms. Tiesa, vyras savo mylimajai jau vis užsimena ir apie trečią vaiką...

Vaidos Markevičiūtės nuotr./Karina Jeremian-Daniškevičė su vyru Mantu Daniškevičiumi ir vaikais, Martynas ir Viktorija Pociai
Vaidos Markevičiūtės nuotr./Karina Jeremian-Daniškevičė su vyru Mantu Daniškevičiumi ir vaikais, Martynas ir Viktorija Pociai
Vaidos Markevičiūtės nuotr./Karina Jeremian-Daniškevičė su vyru Mantu Daniškevičiumi ir vaikais
Vaidos Markevičiūtės nuotr./Karina Jeremian-Daniškevičė su vyru Mantu Daniškevičiumi ir vaikais

„Mantas sakė, kad nėštumo metu su manimi įmanoma susikalbėti, po nėštumo irgi esu pakenčiama... Tai nori jau ir trečio. Bet aš jau turiu komplektą – mergaitę ir berniuką – ir bent jau kol kas dar noriu paauginti juos“, – šypsojosi Karina.

Visiškai motinystei atsidavusi šokėja ir savo vaikų šventes mėgsta planuoti iki pat smulkmenų. Vieną tokių, sūnaus krikštynas, ji surengė ypatingą datą – 2018 08 08. Nors tokia data pasitaikė ir netyčia, tačiau Karina sako, likimas, matyt, pats taip sudėliojo – skaičius 8 ją visuomet lydi.

„Vasarą taip sunku surasti visiems svečiams tinkantį savaitgalį. Be to, juk nuolat vyksta vestuvės, todėl restoranai savaitgaliams užsakyti jau prieš metus... Todėl patogiausia krikštynas buvo surengti paprastą darbo dieną. Taip sutapo, kad ir diena pakliuvo ypatinga“, – džiaugėsi Karina Jeremian-Daniškevičė.

Į Armando krikštynas buvo pakviesta daugybė itališkų šeimų. Tiesa, ne atskridusių tiesiai iš Italijos, bet pasipuošusių kaip tikri pietiečiai – Karina dar iš anksto visus įspėjo apie aprangos kodą.

„Gegužės mėnesį su šeima keliavome po Italiją, mane labai įkvėpė Viduržemio tematika. Todėl ir krikštynų šventę nuo iki sumaniau rengti „La Dolce Vita“ tema. Net drabužius nusipirkome per atostogas. Norėjosi tų ryškių spalvų, tokios linksmos atmosferos!“ – pasakojo ji.

Vaidos Markevičiūtės nuotr./Karina Jeremian-Daniškevičė su vyru Mantu Daniškevičiumi ir dukra Kamile
Vaidos Markevičiūtės nuotr./Karina Jeremian-Daniškevičė su vyru Mantu Daniškevičiumi ir dukra Kamile
Vaidos Markevičiūtės nuotr./Karina Jeremian-Daniškevičė ir Viktorija Pocienė
Vaidos Markevičiūtės nuotr./Karina Jeremian-Daniškevičė ir Viktorija Pocienė

Krikštynoms šeima pasirinko vieną gražiausių sostinės vietų – Vilniaus Šv.apaštalų Petro ir Povilo bažnyčią. Jei planuodama pirmagimės Kamilės šventę, Karina rinko puošnią, šiltą, rausvą bažnyčią, tokią, kokia puikiai tiko mergaitei, sūnui Armandui viskas išėjo atvirkščiai – ceremonija vyko griežtoje, bet įspūdingoje aplinkoje.

„Krikštynos man yra labai svarbi proga. Galėčiau palyginti net su vestuvėmis, tik čia svečių mažiau“, – juokėsi šokėja.

Karina ir Mantas Daniškevičiai krikšto tėvais pasirinko itin artimus šeimos draugus – Martyną ir Viktoriją Pocius. „Su Viktorija esame jau labai seniai draugės, dar nuo šokių laikų. Bet kai mes ištekėjome, tai ir vyrai tapo puikiais bičiuliais“, – pasakojo ji.

O kadangi šeimos su savo atžalomis kartu dažnai leidžia laisvalaikį, vieni kitus puikiai pažįsta, todėl mažajam Armandui nebuvo jokio diskomforto ceremonijos metu savo krikštatėviams būti ant rankų.

Vaidos Markevičiūtės nuotr./Martynas ir Viktorija Pociai
Vaidos Markevičiūtės nuotr./Martynas ir Viktorija Pociai

„Jis yra labai geras, pozityvus vaikas, todėl net neturėjau abejonių, kad viskas gerai praeis. Jis buvo tiesiog tobulas vaikas! Miegojo tada, kada reikėjo, buvo puikios nuotaikos ir su kunigu gražiai bendravo“, – prisiminė šokėja.

Krikštatėviai mažyliui padovanojo itin originalią dovaną – žvaigždę danguje, pavadintą Armando vardu, ir teleskopą, kad jis galėtų į savo žvaigždę žiūrėti.

Po krikšto bažnyčioje Karina pasirūpino dar ir visa dienos programa. Kadangi retai pavyksta surinkti visą giminę ir artimus draugus, šokėja pasistengė, kad svečiams diena būtų ypatinga.

Iš pradžių visi drauge nuvyko į Vileišių rūmus, kur itin žavioje aplinkoje buvo surengta jauki fotosesija. O vėliau jų laukė šventė restorano „Stikliai“ lauko terasoje.

„Atrodė, kad esame ne Vilniuje, o Italijoje. Parinkau dekoracijas, skambėjo itališka muzika, meniu ir patiekalai buvo taip pat italų virtuvės...“ – su šypsena prisimena Karina Jeremian-Daniškevičė.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius