Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itin retai Lietuvoje sutinkama Asta Valentaitė tapo subtiliai seksualios kolekcijos veidu

Šiuo metu Londone gyvenanti stilistė, modelis Asta Valentaitė (38) suspindo naujoje fotosesijoje – tapo mados namų rudens/žiemos kolekcijos veidu. Penkerius metus su drabužių ženklu dirbanti A.Valentaitė įkūnijo savimi pasitikinčią moterį.
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / „Coocoomos“ nuotr.

„Coocoomos“ pristatoma rudens/žiemos sezono kolekcija yra skirta šiuolaikinei, aktyviai miesto moteriai, kuriai komfortas ir kokybė yra svarbiausi kriterijai renkantis drabužį. O ją pristatyti pasirinkta stilistė, žinomas modelis Asta Valentaitė.

,,Asta buvo pirmoji moteris, prieš 5 metus tapusi šio prekės ženklo ambasadore. Simboliška, bet būtent po penkerių metų, aš vėl norėjau matyti Astą pristatančią šią jubiliejinę kolekciją. Labai džiaugiuosi, kad tada ji patikėjo mano idėja ir leidosi į tokią avantiūrą”, – pasakoja dizainerė Rūta Mackevičiūtė.

„Coocoomos“ nuotr./Asta Valentaitė
„Coocoomos“ nuotr./Asta Valentaitė
„Coocoomos“ nuotr./Asta Valentaitė
„Coocoomos“ nuotr./Asta Valentaitė

Ir iš tiesų – avantiūrai pasiryžusi Asta Valentaitė Lietuvoje yra itin retas svečias. Vis dėlto prieš mėnesį labdaros renginyje 15min sutikta žinoma pripažino, kad tėvynės ilgesio taip lengvai ji neatsikrato.

„Kai grįžtu, dienos čia būna labai užimtos, tikrai daug ką norisi nuveikti, daug ką aplankyti ir pamatyti bei pasidaryti kitas veiklas“, – kalbėjo A.Valentaitė.

Drauge moteris prakalbo ir apie savo dabartinius užsiėmimus Anglijoje, kur dabar yra jos pagrindiniai namai.

„Labai neseniai įsitvirtinau Anglijoje, tai tikrai užima laiko priprasti, keisti šalį taip greitai nėra lengva“, – apie sunkumus, kylančius pakeitus gyvenamąją vietą, pasakojo ji.

Naujausios fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Kaip teigė A.Valentaitė, su Anglija ją sieja dabartiniai jos darbai.

„Ten vystau savo veiklą, kuri yra susijus su mada, su grožio industrija. Tai dar tik pradžia, bet manau, kad viskas eina teigiama linkme“, – tikino moteris.

Anot jos, tiek asmeninis gyvenimas, tiek darbai kol kas yra procese, o kaip bus vėliau – sunku pasakyti.

„Šiandien mano vieta yra Anglija. Šiandien yra taip, bet gyvenime niekada negali žinoti, kaip ir kas gali pasisukti. Gali vienaip planuoti, bet paskui reikalai gali pasisukti kita linkme. Šiandien džiaugiuosi, kad gyvenu Anglijoje ir man ten labai patinka“, – sakė A.Valentaitė.

Vis dėlto prieš kurį laiką žiniasklaidoje pasirodė kalbos, esą Asta Valentaitė pastaruoju metu dažnai atostogauja viena – tai įrodo jos kelionių nuotraukos, kuriose ji pozuoja be mylimojo. Vis dėlto kalbas, kad ji jau kurį laiką nesieja gyvenimo su Glenu Manchesteriu, moteris vadina pavydu ir noru išskirti.

„Pas mus visi labai greitai nori išskirti žmones. Tegul tokie žmonės savo gyvenimus gyvena, o ne apkalbas ir gandus apie kitus skleidžia“, – 15min teigė A.Valentaitė.

Asta sako nekreipianti dėmesio į pasirodžiusius straipsnius, o brangų laiką geriau skiria kitoms veikloms: „Su Glenu esame užimti savais reikalais ir nekreipiame dėmesio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius