Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: grupė „Dolce Vita“ švenčių proga dovanoja gerbėjams pikantišką fotosesiją

Merginų grupės „Dolce Vita“ narės Vita, Elita ir Viktorija prieš šventes savo gerbėjams siūlo pasigrožėti pikantiška fotosesija. Prieš objektyvą merginos pozavo pasipuošusios oranžinėmis suknelėmis ir netgi nusimetusios drabužius, su vienais apatinukais. „Žiemą mes taip pat mokame būti seksualios“, – sakė grupės lyderė Vita Jakutienė.
Grupė „Dolce Vitta“
Grupė „Dolce Vitta“ / Eivydo Timinsko nuotr.

Netrukus „Dolce Vita“ publikos teismui pateiks naujausią, šokių muzikos ritmais alsuojantį kūrinį, o jo belaukiant merginos norėjo, kad šventinis laikotarpis išliktų seksualus. „Kalėdos, Naujieji metai, žiema... Juk šis metų laikas irgi gali būti aistringas. Nereiškia, kad seksualumas žiemą užmiega iki pavasario, nes mes esame seksualios visus metus“, – šypsojosi grupės narė Vita Jakutienė.

Vis dėl to, merginos atviravo, jog nulipusios nuo scenos, jos pasiners į Kalėdų stalo ruošimo sūkurį. „Kalėdos mums visoms yra pati nuostabiausia šventė. Ypač man, nes auginu du vaikučius, tad kalėdinė dvasia namuose jaučiama visą žiemą. Esame turbūt anksčiausiai Kalėdų eglutė papuošusi šeima – su vaikais ją dekoravome gruodžio 1-ąją, o nupuošime tik paskutinę žiemos dieną“, – šeimos tradicijomis dalijosi Vita.

Eivydo Timinsko nuotr./Grupė Dolce Vitta
Eivydo Timinsko nuotr./Grupė „Dolce Vitta“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius