-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: grupė „Sirenos“ pristato dainą ir klipą „Lėtai atleisiu“

Grupės „Sirenos“ džiugina gerbėjus - duetas Alvyda Chmelevskytė ir Renata Klimaitytė pristato naujausią dainą „Lėtai atleisiu“ ir specialiai sukurtą vaizdo klipą.
„Sirenos“
„Sirenos“ / „Love To Foto“ nuotr.

Kūrinio žodžiuose daugumai pažįstama gyvenimiška istorija. Dainą „Sirenoms“ kūrė jaunas, gerai žinomas ir labai talentingas Lietuvos prodiuseris, grupės „E.G.O“ vairas ir jau ne vieno hito autorius Karolis Šliažas.

Kartu su daina duetas „Sirenos“ pristato ir vaizdo klipą, kuriame banali, tačiau iki skausmo gyvenimiška istorija. Klipe vyro vaidmenį atliko krepšininkas ir verslininkas Andrejus Semionovas.

„Nutraukti santykius, prarasti žmogų, tai nėra baisiausia, daug baisiau būnant su tuo žmogumi – prarasti save ir visiškai nesvarbu, koks tavo statusas – žmona, draugė ar meilužė. Nieko neteisiu, nieko nesmerkiu, nežinau dar kas manęs laukia.

Klipe vaidinti meilužę buvo nauja patirtis, pripažinsiu, ir nelengva. „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ nepamatysite, bet... stengiausi stengiausi“, – intrigavo Renata Klimaitytė.

„Atleidžiu visiems kas įskaudino paleisdama praeitį ir pasitikdama ateitį. Išgyvenimai ir gyvenimai be tabu. Atrodo, kad mano vaidmens įvadą naujame vaizdo klipe davė pats gyvenimas, o patirti išgyvenimai nori nenori išmoko būti artistais“, – mintimis dalinosi Alvyda Chmelevskytė.

„Ne paslaptis, jog kartais būna dienų kaip tyčia, ir mums tokia buvo, dėl techninių nesklandumų po filmavimo supratome, jog šis klipas gali ir neišvysti dienos šviesos, tačiau maksimalistės montažo specialistės Ingridos Domeikytės dėka jis mūsų rankose, akyse ir grupės video istorijoje“, – džiaugėsi „Sirenos“.

VIDEO: Sirenos Lėtai atleisiu (Official video 2017)

Dainos vaizdo klipas buvo patikėtas labai talentingiems savo srities specialistams. „Love To Foto“ studija ir Kaišiadorių gatvės, kur buvo filmuojamas vaizdo klipas, kvepėjo „Myliumyliu“ gėlėmis. Stiliumi rūpinosi Ema Kovtunec kartu su „Tiara boutique“, Ernesta Pranskūnaitė kartu su „BeLike“, visažistė Indrė Ramanauskė, „Briliantsmile“ klinika ir rankų darbo Carolinos aksesuarai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius