Įvertinkite: Leon Somov & Jazzu pristatė naują Gyčio Ivanausko spektakliui sukurtą dainą „Tenai toli“

Tai, kad Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leonas Somovas kurs Gyčio Ivanausko spektakliui muziką – anokia naujiena. Tačiau naujausių dueto dainų dar niekas negirdėjo. O štai trečiadienį Jazzu nusprendė pasidalinti vienu iš savo kūrinių su dueto muzikos gerbėjais ar tiesiog melomanais.
Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu
Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu / Lukas Balandis / BNS nuotr.

J.Arlauskaitė-Jazzu portalui Žmonės.lt tikino, kad šį kūrinį sukurti įkvėpė pats spektaklis. „Tai – artimiausia mano sielai kada nors skaityta pjesė“, – sakė ji. 

Anot dainininkės, kūrinys yra apie tai, ką jaučia kiekvienas žmogus, tačiau dažnai nutyli. „Daina yra apie tai, ką slepiame, ko bijome, ką mylime. Nors pati muzika, jos stilistika ar skambesys nei man, nei Leonui nėra itin būdingi, stengėmės kaip įmanydami atitikti spektaklio nuotaiką ir tematiką“, – portalui Žmonės.lt sakė Jazzu.

Kurdama J.Arlauskaitė prisiminė Stanislavskio pasakytą frazę „jei pasaulyje yra stebuklų, tai jie vyksta teatre“. Kartu su G.Ivanausku mergina taip pat norėjo sukurti stebuklą. Anot atlikėjos, specialiai G.Ivanausko spektakliui sukurtas kūrinys puikiai atspindi jo tematiką ir nuotaiką. 

Portalas Žmonės.lt jau rašė, kad Justė ir Leonas pasiryžo pirmą kartą savo karjeros istorijoje sukurti muziką spektakliui.

Jūsų dėmesiui – Leon Somov & Jazzu daina „Tenai toli“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius