Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvykdyta netradicinė gelbėjimo operacija: ugniagesiai iš medžio traukė L.Šeškaus katę

Penktadienį ugniagesiams teko nekasdienis uždavinys – atvykusi komanda traukė medyje įstrigusią katę. Prodiuseris Laurynas Šeškus pranešė, jog jo šeimos katės gelbėjimo operacija susirinkusių vaikų nuotaikas pakeitė kardinaliai – liūdesio ašaros virto kūkčiojimu iš džiaugsmo.
Katė Pūga ir ugniagesiai gelbėtojai
Katė Pūga ir ugniagesiai gelbėtojai / Asmeninio albumo nuotr.

Penktadienio vakaras Indrės ir Lauryno šeimoje neapsiėjo be incidentų. Nors tąkart niekas nedegė, bet į jų namus skubėte atskubėjo ugniagesiai gelbėtojai, kuriems prodiuseris Laurynas Šeškus yra dėkingas iki šiol. Gražia istorija L.Šeškus sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais.

Susirinkę vaikai verkė

Belaukdami savaitgalio Laurynas Šeškus su žmona Indre Šeškuviene kartu leido laiką namuose. Netrukus pro namų duris įsiveržė jų 11-ametė dukra Mėta – mergaitė pranešė lauke išgirdusi „graudžius verksmus“.

„Pasirodo, mūsų katinėlis įlipo į šimto metų senumo ąžuolą, kuris stovi ant skardžio, labai aukštai. Jis tiesiog stovėjo ir verkė. Visi susirinkę su kaimynais bandėme užlipti, bet šitas skardis aukštas, todėl buvo beveik neįmanoma kažką padaryti. Gal porą valandų su kaimynais bandėme jį ištraukti, kol vaikai verkė“, – prisiminė prodiuseris.

Asmeninio albumo nuotr./Katės Pūgos gelbėjimo operacijos akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Katės Pūgos gelbėjimo operacijos akimirka

Anot vyro, šis katinėlis naminis, tačiau kartais išeinantis į lauką paslampinėti. Vėliau gyvūnas grįžta namo. Tačiau šįkart jo iškrapštyti niekaip nepavyko. Panašu, kad gyvūnas buvo dar ir įstrigęs.

„Čia buvo prisirinkę daug vaikų, jie visi verkė. Todėl supratome, kad nėra kitos išeities, kaip tik kviesti ugniagesius gelbėtojus. Labai džiaugiamės, kad jie atvyko“, – pasakojo L.Šeškus ir pridūrė, kad gelbėtojai atvyko itin greitai.

Asmeninio albumo nuotr./Vaikai ir ugniagesiai gelbėtojai
Asmeninio albumo nuotr./Vaikai ir ugniagesiai gelbėtojai

Jautrios padėkos

Tiesa, katinėlio operacija nebuvo iš lengvųjų – sunku buvo ir privažiuoti prie medžio, ir kopėčias pastatyti. Tačiau profesionaliai parengti vyrai susisuko vos per porą minučių.

„Kai vyrai katinėlį išgelbėjo, vaikams buvo neapsakomai daug laimės. Kiemo berniukai buvo tokie susižavėję gelbėtojais, kad nusprendė, jog ateityje nori tapti ugniagesiais. Mes vyrams ir patys padėkojome, bet vaikai dėkojo baisiai daug“, – sakė L.Šeškus. Ir kalbėdamas su 15min vyras nepraleido progos padėkoti operacijoje dalyvavusiems gelbėtojams už tai, kad jie neliko abejingi katei Pūgai.

Šis besibaigiantis savaitgalis prasidėjo taip - gražuolė mūsų katė įstrigo kokių 5 metrų aukštyje milžiniškame sename...

Posted by Indre Trakimaite on 2020 m. spalio 4 d., sekmadienis

Liaupsių socialiniuose tinkluose liaupsių operacijos dalyviams nepagailėjo ir L.Šeškaus žmona Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė:

„Rimti, susikaupę vyrai, šviesių veidų ir tokių gerų akių, net saugiau pasijutau šalia jų ir visą savaitgalį galvoju, kaip tokius žmones būtina saugot, vertinti ir jiems dėkoti už kiekvieną jų dieną darbe, nes kai bėda nutinka, taip reikia profesionalų, kuriais gali pasitikėti. Ačiū.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius