Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Gaižauskas – apie komentarus socialiniuose tinkluose: nesivelia į diskusijas

Žinomas Lietuvos aktorius Juozas Gaižauskas, dažnai matomas teatro scenoje ir televizijos ekrane teigia, jog stengiasi visiškai nesivelti į diskusijas, kurios vyksta socialiniuose tinkluose.
Juozas Gaižauskas
Juozas Gaižauskas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

,,Aš juokais galiu parašyti komentarą socialiniuose tinkluose savo draugams, bet sąmoningai, ypač pandemijos laikotarpiu, absoliučiai nesiveliu į jokius ginčus ir nerašinėju, nes, man rodos, tas laivas jau ir taip įsiūbuotas, kad geriau kartais prilaikyti tą siūbavimą“, – 2TV laidoje dalinosi Juozas Gaižauskas.

Aktorius teigia, kad jis absoliučiai nėra mobiliųjų telefonų žmogus ir juokauja, kad dažniausiai tėčiai nusiperka naujuosius telefonus ir senuosius atiduoda vaikams, bet J.Gaižausko šeimoje viskas atvirkščiai.

Jam atitenka senieji dukros mobilieji ir neretai jie būna rožinės spalvos, bet jis to nesureikšmina.

2TV nuotr./Juozas Gaižauskas
2TV nuotr./Juozas Gaižauskas

,,Mobilusis telefonas tam, kad skambinčiau. Dabar kas per nesąmonė? Ir fotoaparatas, ir socialiniai tinklai, ir mobilusis telefonas viename“, – stebėjosi aktorius, kurį žiūrovai išvys šį trečiadienio vakarą, 22 val. per 2TV, laidoje ,,Duok paskambint”.

Juozui Gaižauskui pasisekė, jis nėra sulaukęs skambučių iš telefoninių sukčių, bet vieną kartą pats buvo tokiu palaikytas. Iš tiesų, aktorius tik stengėsi grąžinti rastą piniginę, bet teko ne kartą skambinti ir įtikinėti, kad jis nėra telefoninis sukčius. O ar laidoje pavyko apgauti artimą draugą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius