Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Stambrauskaitė gimtadienį šventė su geriausiomis draugėmis: „Jau išaugau iš vakarėlių iki ryto“

Žmonės dalinasi į dvi stovyklas – švenčiančius gimtadienius ir juos ignoruojančius. Prekės ženklo „Le Mirage“ įkūrėja Justina Stambrauskaitė gyvenimo šventes tikrai mėgsta ir moka švęsti. Tai ji įrodė paminėdama savo 25-ąjį gimtadienį.
Justinos Stambrauskaitės gimtadienis
Justinos Stambrauskaitės gimtadienis / Sonatos Blažytės nuotr.

Pernai minėdama savo 24-ąjį gimtadienį Justina ilsėjosi Klaipėdoje, draugų apsuptyje. O šiemet, kadangi ir proga didesnė, ji surengė nepamirštamą šventę tiek sau, tiek geriausioms draugėms.

Geriausias drauges sukvietusi į „Sugamour“ restorano uždarą salę, Justina jas vaišino jūros gėrybėmis, šampanu. Ji džiaugėsi, kad net ir labai užsiėmusios merginos rado laiko susitikti vakare ir smagiai pasisėdėti.

Prekės ženklo „Le Mirage“ įkūrėja jaučiasi dėkinga Natalijai Bunkei, taip pat dalyvavusiai šventinėje vakarienėje. Pasirodo, atlikėja net atšaukė tą patį vakarą turėjusį įvykti koncertą.

Sonatos Blažytės nuotr./Justina Stambrauskaitė
Sonatos Blažytės nuotr./Justina Stambrauskaitė

Šventei Justina rinkosi, kaip pati sako, jai neįprastą suknelę. „Ją siunčiausi. Norėjau ne aptemptos, iššaukiančios, o tokios santūresnės. Visi įpratę mane matyti vilkinčią juodais, dažniausiai prigludusias drabužiais. Gimtadienis buvo puiki proga išbandyti kažką naujo. Labai atsakingai rinkausi papuošalus – puošiausi šeimos narių dovanotais juvelyriniais dirbiniais. Esu sentimentali, man svarbios šeimos dovanos. Šukuoseną dariausi pati, mano pasirinkta vakaro šukuosena sulaukė daug komplimentų. Manau, dažniau rinksiuosi ne tiesių plaukų šukuosenas“, – juokdamasi 15min pasakojo Justina.

Sonatos Blažytės nuotr./Natalija Bunkė ir Justina Stambrauskaitė
Sonatos Blažytės nuotr./Natalija Bunkė ir Justina Stambrauskaitė

Per gimtadienio vakarienę Justina sulaukė labai mielų dovanų. Natalija Bunkė jai įteikė auskarus, apie kuriuos ilgai svajojo. Dar gavo ir gražią delninę, bei kitų, Justiną labai nudžiuginusių dovanėlių.

Jaunoji verslininkė sako, kad jau nebesinori trankių, triukšmingų vakarėlių. „Nors linksmybės ir persikėlė į klubą, labai ilgai ten neužsibuvome. Manau, kad jau išaugau iš tų vakarėlių, šėlsmo iki ryto. Man smagu, kad vakarienė ir pokalbiai patiko ir mano draugėms“, – nauju gyvenimo etapu ir kiek kitokiomis pramogomis džiaugėsi Justina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Justinai Stambrauskaitei suėjo 25-eri: „Nebenorėčiau gyventi taip, kaip gyvenau anksčiau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius