-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Tvarijonaitė – apie stotelėje sutiktą meilę, kuri šalia 25 metus: „Vyras šalia manęs nebus mazgotė“

Gerbėjų dėmesys, spindinčios prožektorių šviesos, podiumu nutiesti raudoni kilimai – tokį laikotarpį teko išgyventi ir lietuviškąja Pamela Anderson vadintai Jurgitai Tvarijonaitei (42). Du vaikus auginanti ir šeimyniniu gyvenimu besidžiaugianti moteris atvirai papasakojo apie modelių pasaulio užkulisius bei šeimą, kuriai šiuo metu skiria visą savo dėmesį.
Jurgita Tvarijonaitė anksčiau ir dabar – su sūnumi Patriku Mykolu
Jurgita Tvarijonaitė anksčiau ir dabar – su sūnumi Patriku Mykolu / 15min ir Scanpix nuotr.

Viešumoje retai matoma Jurgita TV3 laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo šiuo metu gyvenanti labai paprastą gyvenimą, kuris neprilygsta ankstesniajam. Modelio darbo duonos ragavusi moteris prisipažįsta anksčiau jausdavosi lyg teatre – bėgimas, rampos šviesos, lėktuvai, kelionės, bagažai: „Dabar darau viską, ką ir paprastos mamos, o paaugus mažyliui, turiu daugiau laiko sau.“

Sukūrus šeimą, Jurgitos gyvenimas pasikeitė kardinaliai. Šiuo metu ji džiaugiasi dvejomis atžalomis ir rūpestingu vyru, su kuriuo netikėtai susipažino autobusų stotelėje: „Tais laikais visi susipažindavo gatvėje. Tuo metu aš buvau pirmakursė, ėjau į stotelę. Jis perbėgo gatvę, kai atvažiavo mano troleibusas. Į mane jis kreipėsi sakydamas: „Laba diena, panele“, taip ir susipažinom. Nenorėjau duoti savo telefono numerį, bet galvojau – pamirš, todėl greitai jį susakiau. Grįžtu namo, kepuosi kiaušino, skambina jis. Taip ir prasidėjo draugystė. Iš pradžių negalvojome, kad viskas bus rimta. Tačiau aš galvojau, kad yra kažkas ten, kuris taip sudėlioja tau gyvenimėlį taip, kaip tau skirta“, – pasakojo Jurgita.

Tiesa, moteris prisipažįsta, kad tuo metu ji buvo pradėjusi ir modelio karjerą. Kilo nemenka užduotis suderinti santykius su mylimuoju ir darbą: „Aš gyvenau keturis metus Londone, keturis metus Milane, būdavo daug kelionių, bet mes vis tiek susitikdavome. Mano pasirinkimas buvo likti su juo, nes tai buvo vienintelis žmogus, kuris viską žinojo ir manimi pasitikėjo. Aš tikėjau, kad mane mylės ir gerbs, jaučiau – tai gali būti ilgų santykių garantas.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jurgita Tvarijonaitė su sūnumi Patriku Mykolu
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jurgita Tvarijonaitė su sūnumi Patriku Mykolu

J.Tvarijonaitė teigianti, kad ir jos namuose kartais kyla ginčų – juk kam nepasitaiko, tačiau moteris sako visus etapus jau praėjusi ir šiuo metu gyvenanti ramiai.

„Kai draugavom buvo visokių ultimatumų, kiek aš verkiau, skyriausi, bet negalėjau išsiskirti. Tačiau per tiek laiko, matyt, apsišlifavome. Pirmiausia, manau, kad santykiuose turi būti pagarba, visiška laisvė asmenybei. Jei žmogus jausis suspaustas, valdomas – netobulės, jam pasidarys bloga nuo moters“ – laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo moteris.

Su vyru jau 25 metus santykius puoselėjanti moteris sako, kad svarbiausia – gerbti save ir vyrą: „Man atrodo, kad šeimoje daug kas priklauso nuo moterų, tačiau aš labai gerbiu vyrą ir šalia manęs jis niekada nebus mazgotė. Jokie santykiai negali būti be pagarbos. Labai svarbu gerbti vyrą, jis turi būti šeimos galva, o nuo moters priklauso atmosfera.“

2004 m. papuošusi vieną pirmųjų „Olialia“ kalendorių ir tapusi „Vakaro žinių“ mergaite, Jurgita šiandien nesigaili šių savo pasirinkimų. Pasak garsios moters, ji buvo labai drąsi, o pagavęs jaunatviškas maksimalizmas leido pasiekti karjeros aukštumas.

„Kalendorius buvo mano eilinis darbas. Nieko ten blogo nebuvo ir jis atrodė estetiškai bei gražiai. Manęs dažnai klausia: „Kaip paaiškinsi tai sūnui“, bet jam nieko nereikia aiškinti. Jei turi savo vertybes ir žinai, ką darai, tai yra tavo pasirinkimas. Jei nėra nieko blogo ar pavojingo – kodėl ne“, – TV3 laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo Jurgita.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Jurgita Tvarijonaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Jurgita Tvarijonaitė

Tačiau pavargusi nuo akinančių fotoobjektyvo blyksčių, makiažo, šukuosenų, Jurgita pasirinko ramų, šeimyninį gyvenimą ir tuo labai džiaugiasi, o paklausta apie senatvę, teigia jos nebijanti: „Nuo 40-ties man atrodo, kad prasideda gyvenimas. Kiekvienas tarpsnis turi savo šviesas, atspalvius ir kai manęs paklausia: „Ar tu nebijai pasenti“, sakau: „Ačiū Dievui, kad aš senstu ne viena – senstame visi.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Jurgita Tvarijonaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Jurgita Tvarijonaitė

„Manau, kad žmogui svarbu svajoti, nes kai nustoji tai daryti – baigiasi gyvenimas. Aš raginu visus svajoti drąsiai ir neapsiriboti mažais siekiais. Juk žmogui reikia labai mažai, tik tą supranti atėjus brandai“, – priduria Jurgita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius