-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Jankevičius nebegali šaipytis iš storų žmonių

15 kilogramų numetęs humoristas, projekto „Šok su manimi“ dalyvis Justinas Jankevičius gavęs algą ketina iškart eiti pirkti naujų drabužių – senieji per dideli. 24 metų vaikinas tikina, kad lieknėti buvo tikras žygdarbis.
Justinas Jankevičius
Justinas Jankevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Man būna liūdna, kai ateinu į biurą, o jis kvepia nesveiku maistu. Kolegos skanauja, o aš užsidedu ausines, išsitraukiu iš savo kuprinės agurkus ir kremtu juos piktas kaip širšė.

„Kol nebuvo prasidėjęs televizijos sezonas, mano dienotvarkė buvo tokia: ryte – sporto klubas, per pietus – šokiai, vakare – krosas. Kai manęs paklausia, kaip greitai ir lengvai reikia numesti svorio, aš galiu užtikrinti, kad jei ir yra lengvas būdas, aš jo nežinau. Jei nori numesti svorio, taisyklė paprasta – padėk šakutę atgal į stalčių!“ – žurnalui „Privatu“ sakė Justinas.

Humoristas tikina dabar esąs visiškai savimi patenkintas, be to, trokšta užsiauginti raumenų. Justinui pavyko ne tik numesti svorio, bet ir pakeisti mitybos įpročius.

„Tiesiog įsikaliau į galvą, kad daržovės irgi skanios. Jei man leidžia rinktis iš mėsainio, kebabo ar agurko, aš renkuosi agurką. Man būna liūdna, kai ateinu į biurą, o jis kvepia nesveiku maistu. Kolegos skanauja, o aš užsidedu ausines, išsitraukiu iš savo kuprinės agurkus ir kremtu juos piktas kaip širšė“, – žurnalui „Privatu“ pasakojo J.Jankevičius.

Dar kartais rubuiliu pavadinamas vaikinas teigia labiau pykstantis ne ant tokius epitetus laidančių žmonių, o dėl to, kad pats negali juoktis iš storulių. „Juk negaliu šaipytis iš storų žmonių, kai pats nebesu storas“, – teigė šokių projekto dalyvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius