-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Morkūno gimtadienis: 100 draugų ir oranžinė telefono būdelė

36 gimtadienį neįprastai – savo įmonės buveinėje – atšventęs pramogų pasaulio atstovas Jogaila Morkūnas tradiciškai gavo oranžinių dovanų: kalną oranžinių gėlių, bei tos pačios spalvos telefono būdelę.
Jogaila Morkūnas
Jogaila Morkūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

J.Morkūnas teigė gimtadienį šventęs netradicinėje vietoje – savo darbo kontoroje, įsikūrusioje naujoje vietoje, sostinėje, Antakalnyje.

„Mano kontora – su fantazija, multifunkcinė, joje galima ir dirbti, ir švęsti, ir kurti, ir bet ką kitą daryti. Mūsų gyvenime šventės vyksta nuolatos ir mes jas sėkmingai deriname su darbu“, – patikino šou verslo rykliu tituluojamas vyras.

„Ar daug draugų dalyvavo? Ne, nedaug. Buvo koks šimtas žmonių. Aš visai rimtai. Nežinau ar jie yra mano geriausi draugai ar geriausi pažįstami. Nepriklausomai nuo to, jie yra labai geri žmonės ir man buvo labai smagu juos visus matyti“, – kalbėjo J.Morkūnas.

Bet aš dovanų nenoriu akcentuoti, nes man didžiausia dovana – žmonės, kurie ateina, kurie kartu švenčia, linksminasi. Tai yra svarbiausia.

Iš būrio svečių šoumenas gavo daugybę dovanų, kurias pakavo iki penktadienio pavakarės. Ankstesniais gimtadieniais vyras gavo daug neįprastų dovanų: kryžių, telefono būdelę, betono maišyklę... Didžioji dalis dovanų – oranžinės, mėgstamiausios J.Morkūno spalvos. Ne išimtis buvo ir pastarasis gimtadienis, kuriame jubiliatas gavo kalną oranžinių gėlių ir pašto dėžutę, kuri, pasak J.Morkūno, bus naudojama pagal paskirtį.

„Dovanų gavau labai skanaus reto šampano,  porą nuostabių paveikslų, visokių malonių niekučių.   Nuo kolektyvo gavau oranžinę, amerikonišką pašto dėžutę, kuri keliaus į mano namus. Bet aš dovanų nenoriu akcentuoti, nes man didžiausia dovana – žmonės, kurie ateina, kurie kartu švenčia, linksminasi. Tai yra svarbiausia“, – užtikrino J.Morkūnas.

„Nė vieno gimtadienio neišskirčiau, nes visi jie turi savų jausmų, savų netikėtumų. Geras buvo 33–iasis, geras buvo ir 35–asis gimtadienis. Mano politika: arba daryti gimtadienį ir jį daryti labai labai didelį, arba jo nerengti  išvis. Tokio viduriuko nebūna“, – pasakojo renginių organizavimo įmonės vadovas.

J.Morkūnas tikina, kad visi jo gimtadieniai būna išties pavykę. „Aš labai džiaugiuosi tais žmonėmis, kurie būna su manimi – jie yra sėkmės garantas, jie talentingi, jie protingi ir būnant su jais kartu šventė negali būti bloga“, – įsitikinęs pramogų verslo atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius