Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Šeduikytė ir V.Bareikis tuokiasi

Dainininkė Jurga Šeduikytė su aktoriumi ir muzikantu Vidu Bareikiu šiandien turėtų prisiekti vienas kitam amžiną meilę. Metukų sūnų Adą auginanti pora pagaliau nutarė susituokti.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Martyno Siruso/15min.lt nuotr.

29-erių atlikėja ir V.Bareikis jau ne kartą buvo supiršti spaudoje, tačiau pora kurį laiką delsė ir neskubėjo priimti svarbaus sprendimo. „Taip, vestuvės bus! – vakar „15min“ patvirtino linksmai nusiteikęs V.Bareikis. – Savaitės viduryje, nes norime paminėti mums svarbią datą. Nesislapstome, kviečiame taurės šampano, tik patys sužinokite, kur atvykti.“ Šmaikštumo nestokojantis muzikantas kartą jau yra pakurstęs gandų apie vestuves, pajuokavęs: „O kas pasakė, kad nesame susituokę“, tačiau šįsyk viskas, atrodo, rimta. V.Bareikis šmaikštavo, kad į ceremoniją gali ateiti ir pasipuošęs sceniniu kostiumu.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vidas Bareikis
Vidas Bareikis

J.Šeduikytė ir V.Bareikis viešumoje kartu pasirodė praėjusių metų pradžioje, o apie rimtesnius poros santykius spauda prabilo 2008-ųjų vasarį. Santykius abu atlikėjai ilgai mėgino slėpti ir kartojo, kad yra tik draugai.

Anksčiau J.Šeduikytė yra sakiusi, kad jos šeima nebus klasikinio modelio, kai moteris stovi prie puodų ir rūpinasi vaikais, o vyras uždirba pinigus. „Mus abu sudėjus išeitų apynormalis apie ateitį mąstantis žmogus. Esame du žmonės, kurie gali būti viena stipri jėga“, – daugiau kaip prieš metus yra sakiusi dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius