-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jagelavičiūtė Jaunių išmokė vakarieniauti

Šį šeštadienį 16.40 val. „Mados reido“ pašnekovas Gediminas Jaunius papasakos TV3 žiūrovams ne tik apie savo naują aistrą – golfą, bet ir apie stilių bei mėgstamus drabužius.
Damos atskleidė savo talentus ir įrodė, kodėl yra vertos čia dalyvauti
G.Jaunius / BFL nuotr.

„Manau taip: kaip batai žmogui suteikia laikyseną, drabužiai suformuoja nuotaiką. Jie ne tik papuošia, bet ir priverčia pasitempti arba atsipalaiduoti“, – mintimis dalijasi TV3 laidos „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ vedėjas Gediminas Jaunius.

Kaip yra smagu gražiai apsirengti, susitikti su įdomiais žmonėmis, atsisėsti kokioje kavinėje ir vakarieniauti. Juk tai nėra snobizmas. Nors... taip, tai ir yra snobizmas, – šypsosi Gediminas.

Su laidos apie madą kūrėjais jis šį kartą susitiko golfo laukuose ir jaukioje aplinkoje atvirai pasakojo apie kasdienius drabužius, vakarėlius, nuotaikas bei dalykus, kurių išmoksta iš artimų žmonių.

„Mane Agnė išmokė nuostabių dalykų, pavyzdžiui, kad yra vakarienės. Kaip yra smagu gražiai apsirengti, susitikti su įdomiais žmonėmis, atsisėsti kokioje kavinėje ir vakarieniauti. Juk tai nėra snobizmas. Nors... taip, tai ir yra snobizmas“, – šypsosi Gediminas.

Be to, šio šeštadienio „Mados reido“ laida pristatys ypač blizgų renginį – „Bvlgari“ aukštosios mados briliantų, deimantų, rubinų, safyrų, smaragdų, platinos bei baltojo ir geltonojo aukso papuošalų kolekciją, kurios vertė yra 50 milijonų litų.

Etiketo specialistė Alvyda Jasiulionytė šio šeštadienio popietę TV3 laidos „Mados reidas” žiūrovams  papasakos, ko nederėtų kalbėti vakarėlyje ir kaip užmegzti dalykinius santykius.

„Vakarėlyje nepadoru kalbėti apie politiką, seksualinę orientaciją, pinigus ir pirkinius“, – sakys A.Jasiulionytė.

Laidos kūrėjai pristatys naujausią „Moschino“ kolekciją ir dizainerės Lauros Dailidėnienės parodą ,,Ozonas“.

Na, o laidos vedėjas Mantas Petruškevičius nepamirš „Gatvės reido“ rubrikos.  „Kiekviena diena turi būti šventė. Neišeikite ryte iš namų nepasipuošę“, – sako Mantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius