Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jasaitytė: turiu ką duoti žmonėms

Vos prieš kelis mėnesius chirologė iš modelio Aistės Jasaitytės delno išskaitė, kad jai skirta būti visuomenės dėmesio centre, spindėti žurnalų viršeliuose.
Aistė Jasaitytė
Aistė Jasaitytė / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau mergina prasitaria, kad mielai pasislėptų nuo tokio dėmesio, rašo žurnalas „Žmonės“. Ypač dabar, kai veikla nuosavame teigiamos kūno sampratos kūrimo konsultacijų kabinete „Pamilk save“ dar tik įsibėgėja, kai galvoje – daug idėjų, o širdies žaizdas pamažu gydo besibeldžiantys jausmai.

„Savo konsultacijų kabinete sieksiu, kad moteris keistų netinkamą požiūrį į savo kūną, pamiltų save tokią, kokia yra. Ir medicinos pagalbos aš neteiksiu. Greičiau būsiu savotiška gyvenimo būdo vadybininkė, ne finansus reguliuojanti ar parenkanti drabužius, o teikianti psichologinę pagalbą“, – sako A.Jasaitytė.

„Jeigu matysiu, kad žmogus turi rimtų valgymo sutrikimų ir reikia medicininės priežiūros, tikrai siųsiu pas medikus. Aš galiu tik padėti keisti požiūrį į save, išmokyti dirbti su savimi. Tikrai labai laukiu apkūnių moterų, nes turiu kelias tokias drauges ir matau, kokios laimingos, gražios ir spindinčios jos gali būti, jeigu žvelgia į save teigiamai. Tikrai darau tai ne dėl noro užsidirbti pinigų, dėl stulbinamos karjeros ar milžiniško verslo idėjos. Turiu daug užuojautos, meilės ir noro žmonėms padėti, vadinasi, mano misija – visa tai skleisti“, – atvirauja moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius