Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jau galima įsigyti bilietų į „Vaikų balso 2011“ superfinalą

Populiaurus TV3 projektas „Vaikų balsas 2011“ artėja prie finišo. Jau balandžio 25-ąją įvyksiančiame finale paaiškės mylimiausios vaikų žvaigždės. Apdovanojimų ceremoniją tiesiogiai transliuos TV3, o norintys dalyvauti renginyje „Siemens arenoje“ jau gali įsigyti bilietus.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Vaikų balso“ superfinalas bus toks spalvingas ir intriguojantis, kokio Lietuvoje dar nebuvo. Visi superfinalininkai iki paskutinės akimirkos nežinos, ar jie tapo tais vieninteliais, vaikų mylimiausiais, nes tiek transliacija, tiek nekomercinis balsavimas vyks tiesiogiai.  TV3 žiūrovų ir susirinkusių į „Siemens“ areną lauks įspūdingas trijų valandų šou, o atmosfera įkais iki saulės karščio“, – pasakojo projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. 

Beje, „Vaikų balso“ nugalėtojams scenoje bus įrengtas jokiuose apdovanojimuose dar nematytas, bet labai žaismingas įrenginys, kurį žvaigždės privalės išbandyti.

Dėl „Vaikų metų grupės“ titulo superfinale susikaus: Bjelle ir „Peru“, „Kvinta“ ir „Šampaninis“ choras su Raigardu Tautkumi. Geriausiu metų atlikėju pretenduoja tapti: Marijus Mikutavičius, Nojus Bartaška-Bartas ir Lauris Reiniks. O dėl geriausio šokėjo titulo varžysis: Gaudrė Kazlauskaitė, Augustė ir Matas, „Justas ir Justas“.  

Kurias tris dainininkes išvysime superfinale, paaiškės po dviejų „Vaikų balso“ laidų, kurios transliuojamos penktadieniais 19.10 val. per TV3. 

Superfinale taip pat bus išrinkta: „Vaikų metų daina“, „Vaikų metų filmas“, „Vaikų metų knyga“ ir „Vaikų metų TV žvaigždė“.

„Vaikų balsas 2011“ superfinalas – balandžio 25 dieną 19.00 val. tiesiogiai per TV3!

Bilietus į superfinalą „Siemens arenoje“ platina „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius