Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jau šį savaitgalį vyks pirmosios LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ atrankos

Jau šį savaitgalį Vilniuje įvyks netrukus LNK televizijos eteryje startuosiančio kokybiškiausio muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ pirmosios dalyvių atrankos. Iš daugybės šiais metais projekte norinčių dalyvauti balsingų žmonių atrankose pasiseks vos 150 laimingųjų – būtent tiek dalyvių pateks į „Lietuvos balso“ pirmąjį etapą – intriguojančias akląsias perklausas. Visi, savo gyvenimo neįsivaizduojantys be dainavimo, bet dar nesuspėję užpildyti dalyvio anketos, turėtų paskubėti – rytoj paskutinė internetinės registracijos diena.
„Lietuvos balsas“
„Lietuvos balsas“ / LNK nuotr.

„Lietuvos balso“ atrankose šou pretendentus vertins itin kompetentinga komisija. Ją sudarys gerai žinomi šalies televizijos ir muzikos profesionalai, o taip pat atrankos procese dalyvaus vienos didžiausių pasaulio leidybinės muzikos kompanijos „Universal music“ ir „The Voice of...“ formato autorių TALPA atstovai.

Projekto muzikos prodiuserė Agneta Gabalytė džiaugiasi, kad dėl galimybės dalyvauti „Lietuvos balse“ varžosi daugybė talentingų žmonių, iš kurių 90 proc. galima drąsiai kviesti į perklausas.

Luko Balandžio nuotr./Agneta Gabalytė ir Ištvanas Kvik
Luko Balandžio nuotr./Agneta Gabalytė ir Ištvanas Kvik

„Šis projektas išsiskiria tuo, jog į jį kviečiami tik galintys dainuoti žmonės. Muzikiniams nesusipratimams ir pokštams „Lietuvos balse“ ne vieta. Regis tai gerai supranta ir pretendentai. Peržiūrint anketas malonu matyti, kokie dainingi mūsų šalies žmonės. Šiemet ypač džiugina tai, jog dėl „Lietuvos balso“ nugalėtojo vardo nori kovoti ir šalies didmiesčių, ir mažų miestelių bei kaimelių gyventojai. Pirmasis LNK muzikinio šou sezonas Lietuvai padovanojo ne vieną perspektyvų ir charizmatišką dainininką, kurie sėkmingai tęsia „Lietuvos balse“ pradėtą solinę karjerą. Regis antrajame „Lietuvos balso“ sezone turėsime dar daugiau ryškių asmenybių, apdovanotų ne tik balsu, bet ir ryškia charizma“, – pasakoja A.Gabalytė.

„Lietuvos balso“ anketas pildė ne tik įvairių Lietuvos miestų gyventojai, bet ir skirtingo amžiaus, specialybių ir tautybių dainuoti trokštantys žmonės. Kam pirmiesiems pavyks patekti į pirmąjį projekto etapą – akląsias perklausas – paaiškės po šio savaitgalio „Lietuvos balso“ atrankų, kai dalyvius išgirs ir su jais susipažins projekto atrankos komisija.

A.Gabalytė patvirtino, kad šiemet, kaip ir pernai, norą dalyvauti LNK muzikiniame projekte pareiškė ir žinomi šalies dainininkai, tačiau sąlygos visiems be išimčių „Lietuvos balso“ dalyviams visiškai vienodos. Čia nesvarbu, kas tu toks, svarbu tik tai, ką gali tavo balsas. Ši taisyklė „The Voice of...“ formatą, pagal kurį kuriamas projektas „Lietuvos balsas“ ir daro išskirtiniu tarp kitų muzikinių šou visame pasaulyje.

Viso šou metu projekto dalyviais rūpinsis išskirtinės Lietuvos pramogų ir muzikos pasaulio žvaigždės – projekto Mokytojai. Tai iškilūs ir neabejotiną žiūrovų meilę pelnę atlikėjai. Jiems talkins kompetentinga televizijos, scenos bei muzikos profesionalų komanda. Kol kas projekto prodiuseriai kruopščiai slepia jų kandidatūras ir žada, jog tai bus iš ties maloni staigmena tiek žiūrovams, tiek projekto dalyviams.

„Paslaptis imsime atskleisti po Joninių, o iki tol galima pasakyti, jog mūsų laukia karšta, muzikali ir malonių staigmenų kupina vasara, kurios garsiausias akordas nuskambės per patį vidurvasarį – liepos viduryje projekto gerbėjus pakviesime gyvai stebėti akląsias perklausas, vyksiančias Vilniuje. Arenos publika galės gyvai pajusti tą kone apčiuopiamą įtampą, tvyrančią dalyviui dainuojant Mokytojams, kurie sėdi nusisukę ir vertina tik jų balsą nematydami nei jų elgesio scenoje, neįtakojami išvaizdos. Neprilygstamas ir tas jausmas, kuomet Mokytojo paspaustas mygtukas sukelią tikrą euforiją ne tik tarp dalyvio ir jo artimųjų, bet ir visai publikai. Su visa komanda nekantraudami laukiame pirmųjų projekto filmavimo koncertų,” – apie artėjantį projektą pasakoja „Lietuvos balso” projekto vadovė Jolita Talaikė.

Norintys dalyvauti projekte „Lietuvos balsas“ turėtų suskubti. Registracijos anketą dar galima rasti www.lnk.lt/lietuvosbalsas. Registracija vyksta iki birželio 14 d. Liko tik viena diena!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius