Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunasis turtuolis Aaronas Perezas per 4 mėnesius atsikratė 11 kilogramų

Verslininkas Aaronas Perezas (28) visuomet buvo aktyvus socialiniuose tinkluose. O neseniai jaunasis turtuolis paviešino nuotrauką, kurioje jis pozuoja Adomo kostiumu. Su šia fotografija jis norėjo parodyti savo sunkaus darbo sporto salėje rezultatus ir užkrėsti kitus.
Aaronas Perezas
Aaronas Perezas / Asmeninio albumo nuotr.

„Sportas – neatsiejama mano gyvenimo dalis. Nesvarbu, ar keliauju verslo reikalais, ar poilsiauju – vis tiek randu laiko pasportuoti. Pastaruoju metu tai darau ypač kruopščiai. Į sporto salę einu 5 arba 6 kartus per savaitę ir sportuoju 1 arba 2 valandas“, – pasakoja Aaronas.

Kad visus pratimus atliktų taisyklingai, A.Perezas tris kartus per savaitę samdo asmeninį trenerį. Kaip sako pats pašnekovas, labai svarbu, kad pratimai sporto salėje būtų atliekami taisyklingai.

„Sau esu pasakęs, jog nesvarbu koks užimtas būčiau, privalau rasti laiko nueiti į sporto salę. Mano sveikata – svarbiau už viską“, – įsitikinęs neseniai su lietuve susižadėjęs amerikietis.

Aaronas neslepia, kad rytais jam sunku keltis, todėl dažniausiai į sporto salę eina vakarais, kartais tam randa laiko ir dienos metu.

Pastaruoju metu dar dažniau sporto salėje pradėjęs lankytis verslininkas džiaugiasi ir pakitusiomis kūno linijomis. Per 4 mėnesius vyras atsikratė 11 kilogramų. 186 centimetrų ūgio A.Perezas šiuo metu sveria 87 kilogramus.

„Per tuos 4 mėnesius labai intensyviai sportavau, laikiausi mitybos plano ir džiaugiuosi, kad atsikračiau bereikalingo svorio, sutvirtėjau, užsiauginau raumenų. Jaučiuosi fantastiškai“, – šyptelėjo pažinčių svetainę valdantis Aaronas.

Turtuolis neslepia, kad pasiekti norimo rezultato padėjo ne tik intensyvios treniruotės su asmeniniu treneriu, tačiau ir specialus mitybos planas. „Turiu asmeninį virėją, kuris man ruošia specialų maistą tik iš labai sveikų ir organiškų produktų“, – atvirauja amerikietis.

Vyras neseniai savo Instagram paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje įsiamžino be drabužių. Paklaustas, kodėl ryžosi tokiai atvirai nuotraukai, A.Perezas neslėpė nuostabos dėl kilusio erzelio.

„Norėjau parodyti savo progresą ir motyvuoti kitus. Žinote, kasdien tiek daug merginų socialiniuose tinkluose viešina seksualias nuotraukas ir niekas nieko joms nesako – tik grožisi. Bet kai aš pasidalijau tokia nuotrauka, kilo skandalas“, – stebėjosi pašnekovas.

Vyras tikisi, kad jo pavyzdys užkrės ir kitus sportuoti bei siekti užsibrėžtų tikslų. „Niekada nepasiduokite, darykite tai dėl savęs, o ne dėl kitų. Taip, atsikratyti antsvorio ir gyventi sveikai nėra lengva. Bus dienų, kai jausitės tingiai, nenorėsite eiti į sporto salę, bet tiesiog padarykite tai. Galiausiai, pasiekę užsibrėžtą tikslą, jausitės fantastiškai“, – pokalbį baigė A.Perezas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paviešintas vaizdo įrašas, kaip Aaronas Perezas peršasi širdies draugei Urtei

VIDEO: Vaizdo įraše – savo mylimajai besiperšantis jaunasis turtuolis Aaronas Perezas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius