Jaunasis verslininkas Rimvydas Širvinskas-Makalius TV laidoje atviravo, kad dėl jauno amžiaus jį nuolat bando apgauti

Rimvydas Širvinskas-Makalius būtent kelionių verslą pradėjo dėl to, kad pats yra aistringas keliautojas. Tačiau ar šiandien tikrasis pomėgis nenublanksta šalia kitų rūpesčių?
Rimvydas Širvinskas-Makalius laidoje „Negaliu tylėti“
Rimvydas Širvinskas-Makalius laidoje „Negaliu tylėti“ / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

„Būti direktoriumi 21-erių metų yra visiška nesąmonė! Kai aš ateinu į banką ir paklausiu, kur čia reikia eiti verslo klientams, jie pažiūri į mane ir sako: tu verslo klientas?! Stok į eilę vaikeli!“ – patirtimi dalijosi kelionių organizavimu užsiimantis vaikinas. Jis taip pat prisipažino, kad būti direktoriumi jam nėra lengva.

Rimvydas yra įsitikinęs, jog dėl jo amžiaus esą jį bando visi apgauti, galvodami, jog dvidešimtmetis dar nieko neturėtų suprasti.

Pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ buvo diskutuojama, su kokiais iššūkiais susiduria ir kokių siekių turi ant savo pečių verslus užsikrovęs jaunimas.

26-erių metų jauna ir jau sėkminga verslininkė Daiva Urbaitytė yra laiminga gyvendama dviejų kambarių bute.

Elvyra Šiukštaitė paklausta, kiek laiko jai dar prireiks, kol užsidirbs milijoną, net nedvejodama atsakė: „Aš manau, reikės kažkur dar 6 metų!“

Nuo 12-os metų verslu užsiimantis Augustas Alešiūnas – dar vienas veiklaus ir savarankiško jaunimo pavyzdys. Jis netgi buvo išrinktas geriausiu 2010 metų jaunuoju verslininku. 

Ir jau patirties turintiems, ir pirmuosius žingsnius žengiantiems jauniems verslininkams patarimų negailėjo statybų bendrovės vadovas Robertas Dargis ir atvirai pasakojo sėkmės istoriją: „Kai uždirbau pirmą savo 60 dolerių 1993 metais – tada tai buvo didžiuliai pinigai.“

Receptai, kaip pradėti sėkmingą verslą ir užsidirbti išsvajotąjį milijoną – jau šį antradienį, 18 val. 55 min., pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius