Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jaunoji žvaigždė Beatrich: apie įkurtuves Kaune, „tetą“ Moniką Pundziūtę ir širdies reikalus

Sparčiai kylanti jaunoji atlikėja Beatrich – unikalus reiškinys Lietuvos muzikos padangėje. Jos dainos staigiai užkariavo topų viršūnes, o išskirtinio balso savininke jau susidomėjo ir užsienio leidybinės kompanijos. Visgi apie pačią merginą žinome labai mažai. Tad kaip atrodo jos laisvalaikis, kas ją sieja su atlikėja Monika Pundziūte ir kaip iš Šilutės kilusiai merginai sekasi Kaune?
Beatrich
Beatrich / Tomo Petrovskio nuotr.

Beatričės Pundžiūtės, scenoje geriau žinomos kaip Beatrich, šūvis į žinomumą prasidėjo su kūriniu „Superstar“. Dabar beveik dešimties milijonų peržiūrų „Youtube“ sulaukęs hitas skambėjo visur: radijo stotyse, prekybos centruose, naktiniuose klubuose. Visgi atlikėja daugeliui liko paslaptinga. Internete buvo galima rasti vos keletą interviu, o jos asmeninio gyvenimo detalių nežinojo niekas.

Bet apie viską – nuo pradžių. Nors Beatrich nuo mažens svajojo apie atlikėjos karjerą, tikslas jai atrodė tiesiog neįgyvendinamas. Dainuoti pradėjusi darželyje, ji savo tėvų dėka buvo spaudžiama groti smuiku, vėliau mama užrašė ir į vaikų muzikos grupę. Visgi net ir tada apie dainininkės karjerą Šilutėje augusi ir besimokiusi mergina net nedrįsdavo pasvajoti.

Klipo akimirkos /Beatrich
Klipo akimirkos /Beatrich

„Atlikėjos karjera man atrodė visiškai nepasiekiamas dalykas. Net negalėjau įsivaizduoti, kad sėdėsiu tokioje studijoje, dalinsiu interviu, leisiu dainas. Iki šiol tuo negaliu patikėti“, – 15min pasakojo atlikėja.

Kelias iki to, ką turi dabar, irgi nebuvo lengvas. Mokydamasi mokykloje Beatrich socialiniame tinkle „Instagram“ pradėjo dalytis trumpais vaizdo įrašais, kuriuose perdainuodavo kitų atlikėjų dainas. Dabar pripažindama, kad tai tebuvo hobis, dėkoja likimui, kad ją pastebėjęs prodiuseris Benas Ivanovas iškart pamatė didžiulį jaunos merginos talentą.

Įvertinkite:

VIDEO: Nauja atlikėjos Beatrich daina – „Everything you say“

Užsimezgusi pažintis greitai peraugo į sunkų, nuolatinį darbą: dar besimokydama Šilutėje mergina kiekvieną savaitgalį keliaudavo į Kauną, kur studijoje praleisdavo nuo pat ryto iki vėlyvo vakaro. Ar užsibrėžtas tikslas ir nuolatinis darbas ir yra sėkmės paslaptis?

„Nežinau, kas lėmė, jog mus išgirdo. Bet mes su Benu nuo pat pradžių sakėme, kad darysime tai, kas mums patiems patinka, kad būsime savimi“, – sako Beatrich.

Visgi nuo pat pažinties pradžios Beatrich ir Benas buvo įsitikinę, kad jų tikslas – užsienio rinka. Taip ir gimė mintis sugalvoti anglišką sceninį vardą, būtent todėl visos dainos yra tik anglų kalba.

„Nors iš karto sutarėme, kad orientuosimės į užsienio rinką, supratome, kad teks labai daug dirbti ir visą laiką skirti muzikai“, – prisimena atlikėja.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Beatrich
Luko Balandžio / 15min nuotr./Beatrich

Ar Beatrich yra pavyzdys, kad sunkus darbas atsiperka? Tikrai taip. Jos hitą „Superstar“, kurį žino kone kiekvienas lietuvis, išleido su tokiais atlikėjais kaip Edas Sheeranas ir „Linkin Park“ dirbantys „Warner Music“, o naujausias kūrinys „Everything you say“ taip pat išleistas, kaip sako Beatrich, po „užsienio stogu“. Šioje vietoje atlikėja tik dar kartą pabrėžia, kad svajonės čia tikrai nepadės, svarbiausia – daug ir nuoširdaus darbo.

Situacija nepasikeitė ir dabar. Baigusi mokyklą Beatrich persikraustė į Kauną, tačiau išgirdusi klausimą apie gyvenimą didmiestyje nusišypso.

„Dar kartą pasikartosiu, kad nelabai kur išeinu. Daugiausia laiko leidžiu studijoje, nueinu į piceriją, kino teatrą, labai retai susitinku su draugais, nes tam tiesiog nėra laiko. Net namie paskutinį kartą buvau per Kalėdas“, – neslepia Beatričė.

Laiko nelieka ir naujoms pažintims, tad 15min atlikėja pripažįsta, kad jos širdis šiuo metu yra laisva. Pokalbio metu atlikėja atskleidė ir kitą neįprastą faktą. Pasirodo, ką ją su atlikėja Monika Pundziūte sieja ne tik panaši giminė, bet ir kraujo ryšis.

Apie pramogų pasaulio „plastiką“ ir garsią tetą – vaizdo įraše:

VIDEO: Jaunoji žvaigždė Beatrich: apie įkurtuves Kaune, garsią „tetą“ Moniką Pundziūtę ir širdies reikalus

Visą Beatrich pokalbį galite išgirsti čia:

VIDEO: Naujausią dainą pristačiusi Beatrich: apie pradžią kantri grupėje, karjerą užsienyje ir nuovargį

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauną drebino M.A.M.A: į popmuzikos elito gretas įsiveržė Beatrich ir Monique

VIDEO: Beatrich - Superstar
VIDEO: Radistai DJs & Beatrich - Good Things (Official Video)
VIDEO: Radistai - Good Things (ft. Beatrich)
VIDEO: Michael Kors  "Wonderlust" ft Lily Aldridge

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius